Internet en TV van Ziggo bij 3Bplus

Geen vaste telefoon nodig? Kies dan voor een combinatie van Internet en TV. Om het leven wat makkelijker te maken, hebben we drie pakketten om te vergelijken: Start, Complete en Max. Voor ieder wat wils.

Internet en TV van Ziggo bij 3Bplus

Als VodafoneZiggo-dealer staat 3Bplus je graag bij met advies en het bestellen van de diensten van de provider. Dat geldt voor internet en tv, maar ook voor telefonie. We helpen je graag, ook als er zich problemen voordoen:

Aangezien er zakelijke contracten ten grondslag liggen aan de extra consumentendiensten, die cliënten in de zorg, bungaloweigenaren of bewoners van een VVE kunnen bestellen, kunnen er problemen ontstaan bij het bestellen van deze consumentendiensten. Zo komen de achterliggende sub-adressen qua naamgeving bijvoorbeeld niet overeen met wat de aanvrager aangeeft. Hierdoor verloopt een aanvraag moeizaam of gaat het zelfs helemaal fout. Een bijkomend probleem is dat er mogelijk dubbele kosten in rekening gebracht, zowel via de eigenaar van de zakelijke aansluiting als via VodafoneZiggo.

3Bplus is wel op de hoogte van deze problematiek. We kunnen de door ons ingevoerde aanvragen controleren en eventuele gemaakte fouten weer rechttrekken.

We vertellen je op deze pagina graag over Internet en TV van Ziggo.

Internet en TV van Ziggo: Kies het snelste internet

Ben je regelmatig online, op social te vinden en aan het mailen? Dan is Start een prima instap met 75 Mbit/s internetsnelheid. Verwacht je wat meer van je (wifi)verbinding, kies dan voor Complete, net als de meeste van de klanten van de provider. Met 300/30 Mbit/s ben je moeiteloos met je hele gezin online. De échte internetliefhebbers halen hun hart op met 600/40 Mbit/s internetsnelheid. Of ga voor Giga (1000 Mbit/s), het krachtigste internet dat we ooit hebben gehad. En we zeggen het niet alleen: Netflix noemt ons internet de snelste van Nederland.

Internet en TV van Ziggo: Interactieve tv van Ziggo

Opnemen, terugspoelen, online kijken of mobiel kijken; je hebt het zelf in de hand. Bij Ziggo kijk je zo uitgebreid als je zelf wilt. Met of zonder extra zenders. Met of zonder mediabox. Ook als je kiest voor gewoon goede kabel-tv krijg je digitale tv. Het voordeel van interactieve televisie is dat je zelf bepaalt wanneer en wat je kijkt. Zo is er dus altijd wat op tv.

Internet en TV van Ziggo: Via Voice Control een serie zoeken

Zoek je naar een film of serie? Zo gevonden met de zoekfunctie van de mediabox. Praat tegen je afstandsbediening en vind eenvoudig het programma dat je zoekt. Ook het pauzeren van een programma of het ondertitelen van een film is zo geregeld met Voice Control.

computer internet ethernet netwerk kabel

Internet en TV van Ziggo: Op elk scherm tv kijken

In de trein een film gestart? Kijk lekker verder op je mediabox wanneer je thuis op de bank ploft. Tv kijken doe je niet meer standaard vanaf het scherm aan de muur. Kijk met Ziggo GO ook vanaf je telefoon, tablet of laptop in Nederland en de EU.

Internet en TV van Ziggo: 360 kijken

Ziggo maakt tv kijken een stuk leuker. Je mediabox en Ziggo GO communiceren namelijk met elkaar. Dat zorgt voor veel voordelen:

  • Pauzeer je films en series en kijk verder via een ander scherm (behalve live tv)
  • Opnemen en kijken wanneer je zelf wilt op elk scherm
  • Stream via Ziggo GO van je telefoon of tablet naar je tv

Internet en TV van Ziggo: Alles in de hand met terugkijken

Stel je voor: je staat onderweg in de file en mist hierdoor het eerste deel van je favoriete tv-programma. Je bent vergeten om de timer in te stellen. Dankzij terugkijken begin je gewoon bij het begin, wanneer je er klaar voor bent.

Internet en TV van Ziggo: Vergelijk de 3 pakketten

Internet en TV pakketten vergelijken? Het verschil zit ‘m in de internetsnelheid. Of je nu een echte kijkbuistijger of een meer gematigde kijker bent - je vindt altijd een abonnement dat bij je past. Alle interactieve tv-pakketten hebben 80+ tv-zenders, waarbij Max er nog een schepje bovenop doet met 125+ zenders.

Internet & TV StartInternet & TV CompleteInternet & TV Max
75 Mbits/s downloadsnelheid300 Mbits/s downloadsnelheid600 Mbits/s downloadsnelheid
10 Mbits/s uploadsnelheid       30 Mbits/s uploadsnelheid           40 Mbits/s uploadsnelheid      
80+ zenders80+ zenders125+ zenders
Mediabox XLMediabox Next (4K)Mediabox Next (4K)
Ziggo SportZiggo SportZiggo Sport
Overal tv met Ziggo GOOveral tv met Ziggo GOOveral tv met Ziggo GO
Terugkijken: 2 dagen    Terugkijken: 7 dagenTerugkijken: 7 dagen
Live-tv pauzerenLive-tv pauzerenLive-tv pauzeren
Kijkprofielen & Voice Control  Kijkprofielen & Voice Control  Kijkprofielen & Voice Control  
 OpnemenOpnemen
 Movies & SeriesMovies & Series XL

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: