078-2034021 algemeen@3bplus.nl

Zakelijke Telefonie

Optimaal bereikbaar

Het aanbod van 3Bplus is niet compleet zonder zakelijke telefonie. Vaak nemen we dit mee in de optimalisatie van het communicatienetwerk en het aanbieden van aanvullende interactieve diensten. Maar ook vragen die alleen gaan over het technisch en financieel optimaliseren van uw zakelijke-telefonieomgeving nemen wij graag in behandeling.

Advies

Ons advies op het gebied van zakelijke telefonie begint meestal met een Quick Scan van uw telefoniekosten. Daarnaast kunnen wij bestaande lijnen en centrales beoordelen. Als wij een compleet beeld hebben, stellen we een helder advies op. Dit is gericht op meer efficiency, zowel technisch als financieel, en natuurlijk op uitstekende bereikbaarheid, vast en mobiel. Hierbij leggen wij u ook graag de voordelen uit van nieuwe technologieën op het gebied van telefonie. Bijvoorbeeld van een telefooncentrale in de cloud (hosted VoIP) en oplossingen op basis van vast en mobiel. Met ons advies kunt u overstappen naar de provider die het beste past bij uw wensen en budget.

Implementatie

Wilt u een telefonienetwerk dat klaar is voor de toekomst? Wij nemen u graag al het werk uit handen. Van tevoren stellen we een gedetailleerd implementatieplan op, waarbij wij ervoor zorgen dat uw organisatie tijdens de overgang bereikbaar blijft. Onderdeel van dit plan is dat wij nieuwe processen en procedures vastleggen en uitleggen, zodat uw medewerkers er direct mee kunnen werken.
3Bplus werkt samen met partners die de aanleg van het netwerk kunnen verzorgen, inclusief de apparatuur. Wij kunnen projectmanagement en coördinatie op ons nemen en regelen desgewenst in één moeite ook uw abonnementen en datakaarten voor mobiele telefoons.

Beheer

Het beheer van uw zakelijke telefonie-omgeving is bij 3Bplus in professionele handen. Daarbij houden wij ook financieel de vinger aan de pols: door monitoring van uw telefoniekosten kunnen wij u tijdig verbetermogelijkheden voorstellen.

Voor wie?

Ons aanbod op het gebied van zakelijke telefonie is vooral gericht op bedrijven en instellingen vanaf 5 medewerkers, ongeacht of zij werken met vaste of mobiele telefonie of beide.
Bekijk hier onze factsheets

Veelgebruikte telefoniediensten

Als Specialised Partner van VodafoneZiggo kunnen wij u altijd een scherp aanbod doen voor uw zakelijke telefonie. Vast, bijvoorbeeld met een telefooncentrale in de cloud, en mobiel. Hier vindt u de top 3 van ons aanbod. Heeft u vragen op het gebied van zakelijke telefonie? Wij helpen u graag verder.

Zakelijk vast bellen

Bellen voor een vast bedrag per maand, tegen gemiddeld 30% lagere kosten dan bij andere aanbieders, en met collega’s zelfs gratis. De bestaande centrale wordt verbonden met het snelle, stabiele breedbandnetwerk van Vodafone, met een ‘noodomleiding’ in geval van storing. Kan ook in combinatie met mobiele telefonie en internet.

Hosted VoIP

Met een virtuele telefooncentrale in de cloud bellen voor een vast bedrag per maand. Het voordeel is dat investeringen (aanschaf, installeren, onderhoud, updaten) in een fysieke centrale niet nodig zijn. Bovendien betalen klanten per gebruiker. Dus wel de lusten, niet de lasten van een centrale. Wij zorgen voor de set-up, het inrichten, aanleggen en installeren.

Red Pro

Professionele mobiele abonnementen met verschillende databundels. Ongeacht welk zakelijk abonnement kunnen alle GB’s in een grote databundel worden verzameld, die collega’s gezamenlijk kunnen gebruiken. Inclusief Office 365-licentie en de mogelijkheid om zelf het moment te kiezen om van toestel te wisselen. Extra sim voor laptop of tablet is ook mogelijk.

Speciaal voor de zorg en recreatie

Heeft u een zakelijk coax-netwerk en wilt u achter uw zakelijke contract interactieve diensten individueel kunnen aanbieden, zoals telefonie, televisie en internet door uw gasten, bewoners, cliënten of huurders zelf af te nemen? Dat kan via 3Bplus – uniek in de markt. Wij zorgen ervoor dat alles conform de afgesproken procedures en regels verloopt. U kunt deze diensten natuurlijk ook als service aanbieden.