TV/Internet

De weg naar geavanceerde telecommunicatie-oplossingen

Verbeter de connectiviteit van uw bedrijf met 3Bplus, uw vertrouwde partner in complete telecommunicatieoplossingen, op maat gemaakt voor een vlekkeloze werking en toekomstige groei.
Gratis kennismakingsgesprekContact us
Verbeter de connectiviteit van uw bedrijf met 3Bplus, uw vertrouwde partner in complete telecommunicatieoplossingen, op maat gemaakt voor een vlekkeloze werking en toekomstige groei.
Gratis kennismakingsgesprekContact us

Wij groeien met u mee

0
+ Oplossingen
0
+ Klanten
0
+ Klantoptimalisaties

Functies

01

Televisie

Wij zijn uw gids op het gebied van zakelijke televisie. Van technische inzichten tot juridische finesse, wij bieden uitgebreid advies. Leg overeenkomsten vast, bouw een robuust exploitatiemodel en laat ons uw economische perspectieven in kaart brengen. Verbeter netwerken, voeg op maat gemaakte inhoud toe en vertrouw op ons voor technisch, preventief en correctief onderhoud.

02

Wifi en internet

Lever topprestaties met hoogwaardige wifi- en internetoplossingen. Diepgaand advies, een evaluatie van uw behoeften en een business case leiden tot een technisch ontwerp. Installatie, upgrades en integratie van specifieke content versterken uw netwerk. Ons technisch beheer, onze 24-uursmonitoring en onze helpdesk garanderen probleemloze connectiviteit en het snel afhandelen van eventuele problemen.

03

Telefonie

Ervaar het gemak van onze telefoonoplossingen. Integreer telefonie in je bedrijfsprojecten om optimale bereikbaarheid te garanderen. We kunnen je huidige telefonieomgeving beoordelen, verbeteringen doorvoeren en zowel vaste als mobiele communicatie naadloos integreren. Optimaliseer je zakelijke telefoonverkeer met ons als betrouwbare partner.

04

Ook in België

Onze diensten voor tv- en internetinfrastructuur strekken zich ook uit naar België. Wij staan voor betaalbaar, betrouwbaar en gericht advies, volledig afgestemd op uw behoeften en groei. Van behoeftenanalyse tot implementatie, wij bieden oplossingen op maat. Optimaliseer uw internetinfrastructuur, ontwerp kabelnetwerken en anticipeer op toekomstige trends.

Het creëren van op maat gemaakte oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen

Gratis kennismakingsgesprek

Onze werkwijze in 3 stappen

01

Kennismakingsgesprek

We beginnen het proces met een grondig overleg en een beoordeling van uw behoeften. We zorgen ervoor dat we alle behoeften en vereisten van uw bedrijf grondig in kaart brengen. Met een uitgebreide analyse identificeren we specifieke pijnpunten, gebieden die voor verbetering vatbaar zijn en mogelijkheden voor optimalisatie. In geen geval zullen we u opjagen om zakelijke beslissingen te nemen. Vaak is het beter om eerst de voordelen op lange termijn in kaart te brengen.

02

Het ontwerp van een maatwerkoplossing

We ontwerpen een persoonlijk plan waarmee we de groei en optimalisatie van uw bedrijf mogelijk maken. Dankzij een breed scala aan gespecialiseerde technologieën, waaronder slimme systemen voor automatisering, energiebeheer en geavanceerde telecominfrastructuur, kunnen we de beste opties voor uw bedrijf bundelen. Geselecteerde oplossingen worden specifiek afgestemd op de eerder geïdentificeerde uitdagingen waardoor een naadloze integratie en werking binnen de bestaande omgeving wordt gegarandeerd.

03

Implementatie, onderhoud & monitoring

We zijn toegewijd aan het succes van onze klanten. Na de implementatie bieden we desgewenst blijvende ondersteuning, onderhoud en bewaking om u te helpen in de toekomst nog betere resultaten te behalen. Dit zorgt ervoor dat de geïnstalleerde systemen optimaal blijven presteren en langdurig voordelen opleveren op het gebied van energiebesparing, operationele efficiëntie en gasttevredenheid. We volgen de nieuwste technologieën op de voet, zodat we proactief aanbevelingen kunnen doen en verbeteringen kunnen doorvoeren als zich nieuwe behoeften voordoen.

Gratis kennismakingsgesprek

Onze aanpak heeft zijn waarde al bewezen in vele sectoren

Geen zorgen als uw sector hier niet wordt vermeld.

Neem contact met ons op en ontdek de beste manieren om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Gratis kennismakingsgesprek

Nieuwste artikelen

Our other solutions

Integrale energieoplossingen op het gebied van energiebeheer, brandstofefficiëntie, geavanceerd onderhoud van windturbines en meer, gericht op grotere efficiëntie en duurzaamheid voor een groenere toekomst.

Met onze domotica verrijkt u uw locatie. Automatiseer verlichting, verhoog de veiligheid, vergroot de gebruiksvriendelijkheid van apparaten met spraakbesturing en integreer apparaten in een hub voor meer efficiëntie.

Onze geavanceerde volgsystemen voor mobiele objecten betekenen een nieuwe mijlpaal op het gebied van activabeheer. Onze systemen leveren ongekende precisie, veiligheid en efficiëntie.

Verbeter de connectiviteit van uw bedrijf met 3Bplus, uw vertrouwde partner in complete telecommunicatieoplossingen, op maat gemaakt voor een vlekkeloze werking en toekomstige groei.

Met onze integrale oplossingen op het gebied van toegangscontrole, preventie van brandstofdiefstal en intelligente camera-analyse profiteert u van de nieuwste innovaties op het gebied van beveiliging en efficiëntie.

Laten we samen verder groeien

Til uw bedrijf naar een hoger niveau met 3Bplus.

Gratis kennismakingsgesprek
PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: