Til uw bedrijf naar een hoger niveau met maatwerkoptimalisaties.
Gratis kennismakingsgesprekContact us

Gezondheidszorg

Geavanceerde technologieën gericht op de gezondheidszorg, die veiligheid, efficiëntie en comfort bieden door middel van geïntegreerde maatwerkoplossingen met het oog op het welzijn van de patiënt en operationele uitmuntendheid.

Innovatieve functies

Vergemakkelijken van toegankelijkheid met geavanceerde elektronische sloten, die zorgen voor beveiligde toegang voor zorgverleners en die de algemene veiligheid verbeteren.

De zorg verbeteren met geavanceerde domoticasystemen, die door automatisering te integreren, zorgen voor comfort, veiligheid en efficiënte zorgprocessen.

Verbetering van de veiligheid van cliënten met behulp van geavanceerde valdetectietechnologie, die onmiddellijk waarschuwt en snelle medische zorg garandeert.

Het energieverbruik optimaliseren met energiezuinige oplossingen, operationele kosten verlagen en duurzaamheid bevorderen.

Efficiënt beheer van bedrijfsmiddelen door mobiele objecten te bewaken, waardoor de beveiliging ervan wordt gewaarborgd en de toewijzing wordt gestroomlijnd.

De gezondheidszorg verbeteren met slimme oplossingen op het gebied van veiligheid, comfort en efficiëntie.

Patiënten profiteren van meer veiligheid en comfort dankzij slimme oplossingen voor de gezondheidszorg.

Efficiënt beheer van bedrijfsmiddelen stelt medewerkers in staat om prioriteit te geven aan daadwerkelijke zorg en om de dienstverlening te verbeteren.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte oplossingen die beantwoorden aan de behoeften van uw branche en helpen uw bedrijf vooruit te helpen

Neem contact met ons op

Veelvoorkomende problemen

01

Comfort en veiligheid van de patiënt:

De omgeving verbeteren met elektronische sloten en valsensoren om de veiligheid en het welzijn van de cliënt te garanderen.

02

Efficiënt beheer van energieverbruik:

Energie-oplossingen implementeren om het energieverbruik te optimaliseren en de operationele kosten te verlagen.

03

Bescherming van bedrijfsmiddelen:

Bewaking van mobiele objecten om waardevolle bedrijfsmiddelen te beschermen.

04

Geïntegreerde domotica-oplossing:

Verscheidene geautomatiseerde functies samenvoegen tot één allesomvattend systeem voor meer efficiëntie.

We implementeren de beste innovatieve oplossingen van onze partnerbedrijven en topmarktspelers

Onze werkwijze in 3 stappen

01

Kennismakingsgesprek

We beginnen het proces met een grondig overleg en een beoordeling van uw behoeften. We zorgen ervoor dat we alle behoeften en vereisten van uw bedrijf grondig in kaart brengen. Met een uitgebreide analyse identificeren we specifieke pijnpunten, gebieden die voor verbetering vatbaar zijn en mogelijkheden voor optimalisatie. In geen geval zullen we u opjagen om zakelijke beslissingen te nemen. Vaak is het beter om eerst de voordelen op lange termijn in kaart te brengen.

02

Het ontwerp van een maatwerkoplossing

We ontwerpen een persoonlijk plan waarmee we de groei en optimalisatie van uw bedrijf mogelijk maken. Dankzij een breed scala aan gespecialiseerde technologieën, waaronder slimme systemen voor automatisering, energiebeheer en geavanceerde telecominfrastructuur, kunnen we de beste opties voor uw bedrijf bundelen. Geselecteerde oplossingen worden specifiek afgestemd op de eerder geïdentificeerde uitdagingen waardoor een naadloze integratie en werking binnen de bestaande omgeving wordt gegarandeerd.

03

Implementatie, onderhoud & monitoring

We zijn toegewijd aan het succes van onze klanten. Na de implementatie bieden we desgewenst blijvende ondersteuning, onderhoud en bewaking om u te helpen in de toekomst nog betere resultaten te behalen. Dit zorgt ervoor dat de geïnstalleerde systemen optimaal blijven presteren en langdurig voordelen opleveren op het gebied van energiebesparing, operationele efficiëntie en gasttevredenheid. We volgen de nieuwste technologieën op de voet, zodat we proactief aanbevelingen kunnen doen en verbeteringen kunnen doorvoeren als zich nieuwe behoeften voordoen.
Gratis kennismakingsgesprek

Waarom 3Bplus?

De beste experts

Elk lid van ons team brengt een schat aan ervaring mee in hun respectievelijke vakgebied. Ontdek het verschil dat een team van experts kan maken.

Betrouwbare oplossingen

We zoeken, verifiëren en implementeren de beste innovatieve oplossingen van onze partners en toonaangevende bedrijven, gericht op het verbeteren van uw bedrijfsvoering.

Meetbare resultaten

Onze werkwijze is gebaseerd op het leveren van resultaten die u kunt zien en kwantificeren. We implementeren strategieën die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf en garanderen meetbare, tastbare resultaten.

Het creëren van op maat gemaakte oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen

Neem contact met ons op

Nieuwste artikelen

FAQ

3Bplus is gespecialiseerd in geavanceerde domoticasystemen voor zorginstellingen die het comfort en de veiligheid van patiënten vergroten. Onze oplossingen omvatten elektronische sloten, valsensoren en energiezuinige toepassingen. Deze dragen bij aan een omgeving waarin patiënten zich veilig voelen en automatisering hun algehele kwaliteit van leven verbetert.

Verbeter de kwaliteit van leven voor patiënten met de oplossingen van 3Bplus door elektronische sloten, valsensoren en energiezuinige praktijken te implementeren. Deze technologieën vergroten de veiligheid van de patiënt, zorgen ervoor dat de bedrijfsmiddelen optimaal worden benut, en dragen bij aan een comfortabelere en meer ondersteunende zorgomgeving.

3Bplus biedt bescherming van activa in zorginstellingen door mobiele objecten te bewaken. Onze systemen helpen bij de bescherming van waardevolle activa, bewaken mobiele objecten en dragen bij aan een efficiënt beheer van bedrijfsmiddelen in de zorginstelling.

De oplossingen van 3Bplus dragen bij aan een efficiënte werking van zorginstellingen via geavanceerde domotica, energieoplossingen en assetmonitoring. Deze technologieën optimaliseren operationele processen, verbeteren de beveiliging en optimaliseren de toewijzing van bedrijfsmiddelen, waardoor uiteindelijk de algehele efficiëntie van de bedrijfsvoering wordt verbeterd

3Bplus past oplossingen aan om te voldoen aan de unieke behoeften van zorginstellingen, waarbij de nadruk ligt op comfort voor de patiënt, veiligheid en operationele efficiëntie. Onze geavanceerde domoticasystemen, energieoplossingen en gespecialiseerde robotica dragen bij aan het creëren van een zorgomgeving die efficiënt, veilig en patiëntgericht is.

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: