Domotica

Versterk uw bedrijf, hotel of zorginstelling met domotica

Met onze domotica verrijkt u uw locatie. Automatiseer verlichting, verhoog de veiligheid, vergroot de gebruiksvriendelijkheid van apparaten met spraakbesturing en integreer apparaten in een hub voor meer efficiëntie.
Gratis kennismakingsgesprekContact us
Met onze domotica verrijkt u uw locatie. Automatiseer verlichting, verhoog de veiligheid, vergroot de gebruiksvriendelijkheid van apparaten met spraakbesturing en integreer apparaten in een hub voor meer efficiëntie.
Gratis kennismakingsgesprekContact us

Wij groeien met u mee

0
+ Oplossingen
0
+ Klanten
0
+ Klantoptimalisaties

Functies

01

Automatisering

Stem verlichting en temperatuur af op uw wensen, vergroot efficiëntie via automatisering en geef gebruikers meer controle. Optimaliseer uw bedrijfsvoering en energieverbruik met onze uitgebreide oplossingen, die het energieverbruik monitoren en u gedetailleerde inzichten verschaffen. Onze oplossingen verbeteren het comfort, de efficiëntie en de duurzaamheid van kantoorruimtes, hotels, zorginstellingen en nog veel meer, afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijfsomgeving.

02

Beveiliging

Met onze geïntegreerde oplossingen met beveiligingscamera's en slimme sloten bent u verzekerd van een complete beveiligingsoplossing. Krijg meldingen bij verdachte activiteiten en beheer eenvoudig de toegang dankzij het op afstand kunnen openen en sluiten van deuren. Zorg voor geavanceerde toegangscontrole, waardoor u veilig en gemakkelijk toegang krijgt via slimme toegangspassen of smartphones. Dit moduleerbare systeem verhoogt de algehele veiligheid en verbetert toegangsbeheer.

03

Spraakbesturing

Verbeter de ervaring van de gebruiker via naadloze integratie met virtuele assistenten en spraakopdrachten. Vereenvoudig de bediening met gesproken opdrachten, en zorg zo voor een grotere toegankelijkheid. Gebruik spraakopdrachten voor gepersonaliseerde ervaringen, het beantwoorden van gebruikersverzoeken en het verstrekken van informatie. Verbeter de algehele gebruikerservaring met virtuele assistenten die gepersonaliseerde diensten mogelijk maken, zoals roomservice.

04

Activiteitenbewaking

Door gebruik te maken van geavanceerde technologie, bieden we oplossingen die vallen kunnen detecteren, ongebruikelijke activiteiten herkennen en onmiddellijk een waarschuwing versturen, zodat er direct kan worden ingegrepen. Dankzij geavanceerde functies worden medicatieschema's naadloos beheerd, herinneringen geautomatiseerd en wordt efficiënte communicatie tussen patiënten en zorgverleners bevorderd, waardoor proactieve en uitgebreide zorg op maat kan worden geboden.

05

Hub

Verlichting, thermostaat, slimme sloten en meer, naadloos geïntegreerd in één systeem. Met onze hub heb je volledige controle over al deze apparaten: beheren, automatiseren en monitoren. Stel je voor dat de verlichting automatisch wordt aangepast op basis van bewegingsdetectie of via voorgeprogrammeerde schema's. Onze hub verenigt al je slimme apparaten, zelfs die van andere aanbieders.

Het creëren van op maat gemaakte oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen

Gratis kennismakingsgesprek

Onze werkwijze in 3 stappen

01

Kennismakingsgesprek

We beginnen het proces met een grondig overleg en een beoordeling van uw behoeften. We zorgen ervoor dat we alle behoeften en vereisten van uw bedrijf grondig in kaart brengen. Met een uitgebreide analyse identificeren we specifieke pijnpunten, gebieden die voor verbetering vatbaar zijn en mogelijkheden voor optimalisatie. In geen geval zullen we u opjagen om zakelijke beslissingen te nemen. Vaak is het beter om eerst de voordelen op lange termijn in kaart te brengen.

02

Het ontwerp van een maatwerkoplossing

We ontwerpen een persoonlijk plan waarmee we de groei en optimalisatie van uw bedrijf mogelijk maken. Dankzij een breed scala aan gespecialiseerde technologieën, waaronder slimme systemen voor automatisering, energiebeheer en geavanceerde telecominfrastructuur, kunnen we de beste opties voor uw bedrijf bundelen. Geselecteerde oplossingen worden specifiek afgestemd op de eerder geïdentificeerde uitdagingen waardoor een naadloze integratie en werking binnen de bestaande omgeving wordt gegarandeerd.

03

Implementatie, onderhoud & monitoring

We zijn toegewijd aan het succes van onze klanten. Na de implementatie bieden we desgewenst blijvende ondersteuning, onderhoud en bewaking om u te helpen in de toekomst nog betere resultaten te behalen. Dit zorgt ervoor dat de geïnstalleerde systemen optimaal blijven presteren en langdurig voordelen opleveren op het gebied van energiebesparing, operationele efficiëntie en gasttevredenheid. We volgen de nieuwste technologieën op de voet, zodat we proactief aanbevelingen kunnen doen en verbeteringen kunnen doorvoeren als zich nieuwe behoeften voordoen.

Gratis kennismakingsgesprek

Onze aanpak heeft zijn waarde al bewezen in vele sectoren

Geen zorgen als uw sector hier niet wordt vermeld.

Neem contact met ons op en ontdek de beste manieren om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Gratis kennismakingsgesprek

Nieuwste artikelen

Our other solutions

Integrale energieoplossingen op het gebied van energiebeheer, brandstofefficiëntie, geavanceerd onderhoud van windturbines en meer, gericht op grotere efficiëntie en duurzaamheid voor een groenere toekomst.

Met onze domotica verrijkt u uw locatie. Automatiseer verlichting, verhoog de veiligheid, vergroot de gebruiksvriendelijkheid van apparaten met spraakbesturing en integreer apparaten in een hub voor meer efficiëntie.

Onze geavanceerde volgsystemen voor mobiele objecten betekenen een nieuwe mijlpaal op het gebied van activabeheer. Onze systemen leveren ongekende precisie, veiligheid en efficiëntie.

Verbeter de connectiviteit van uw bedrijf met 3Bplus, uw vertrouwde partner in complete telecommunicatieoplossingen, op maat gemaakt voor een vlekkeloze werking en toekomstige groei.

Met onze integrale oplossingen op het gebied van toegangscontrole, preventie van brandstofdiefstal en intelligente camera-analyse profiteert u van de nieuwste innovaties op het gebied van beveiliging en efficiëntie.

Laten we samen verder groeien

Til uw bedrijf naar een hoger niveau met 3Bplus.

Gratis kennismakingsgesprek
PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: