Til uw bedrijf naar een hoger niveau met maatwerkoptimalisaties.
Gratis kennismakingsgesprekContact us

Hotels en recreatie

Vooruitstrevende oplossingen op het gebied van gastvrijheid, met naadloze automatisering, gepersonaliseerde ervaringen en energiezuinige technologieën voor een beter en duurzaam verblijf van uw gasten.

Innovatieve functies

De ervaring van gasten verbeteren door middel van geautomatiseerde check-in systemen, die het inchecken vereenvoudigen en tijd besparen.

De veiligheid van gasten waarborgen met elektronische sloten, die zorgen voor betrouwbare toegangscontrole en de algehele veiligheid verbeteren.

De gasttevredenheid vergroten met behulp van AI-assistenten, die gepersonaliseerde diensten en efficiënte communicatie mogelijk maken.

Het leveren van connectiviteitsdiensten van topkwaliteit, waaronder snel internet, wifi en gepersonaliseerde tv-diensten.

Een slimme en interactieve omgeving maken, met automatische personalisatie voor een persoonlijke en gedenkwaardige gastervaring.

Energieverbruik optimaliseren en operationele kosten verlagen met slimme energiebeheeroplossingen, die bijdragen aan duurzaamheid.

De gezondheidszorg verbeteren met slimme oplossingen op het gebied van veiligheid, comfort en efficiëntie.

Patiënten profiteren van meer veiligheid en comfort dankzij slimme oplossingen voor de gezondheidszorg.

Efficiënt beheer van bedrijfsmiddelen stelt medewerkers in staat om prioriteit te geven aan daadwerkelijke zorg en om de dienstverlening te verbeteren.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte oplossingen die beantwoorden aan de behoeften van uw branche en helpen uw bedrijf vooruit te helpen

Neem contact met ons op

Veelvoorkomende problemen

01

Inefficiënt energieverbruik:

Energieverbruik optimaliseren en operationele kosten verlagen.

02

Gasttevredenheid verhogen:

Gepersonaliseerde ervaringen bieden via domotica en tv-content

03

Operationele efficiëntie:

Geautomatiseerde systemen en AI-assistenten stroomlijnen de bedrijfsvoering

04

Connectiviteit en internet:

Snelle internet- en wifiverbindingen voor technologiebewuste gasten en het creëren van optimale werkomstandigheden

05

Veiligheid verbeteren:

Slimme automatisering, met inbegrip van toegangscontrole, en energiebeheersystemen verbeteren de veiligheid

We implementeren de beste innovatieve oplossingen van onze partnerbedrijven en topmarktspelers

Onze werkwijze in 3 stappen

01

Kennismakingsgesprek

We beginnen het proces met een grondig overleg en een beoordeling van uw behoeften. We zorgen ervoor dat we alle behoeften en vereisten van uw bedrijf grondig in kaart brengen. Met een uitgebreide analyse identificeren we specifieke pijnpunten, gebieden die voor verbetering vatbaar zijn en mogelijkheden voor optimalisatie. In geen geval zullen we u opjagen om zakelijke beslissingen te nemen. Vaak is het beter om eerst de voordelen op lange termijn in kaart te brengen.

02

Het ontwerp van een maatwerkoplossing

We ontwerpen een persoonlijk plan waarmee we de groei en optimalisatie van uw bedrijf mogelijk maken. Dankzij een breed scala aan gespecialiseerde technologieën, waaronder slimme systemen voor automatisering, energiebeheer en geavanceerde telecominfrastructuur, kunnen we de beste opties voor uw bedrijf bundelen. Geselecteerde oplossingen worden specifiek afgestemd op de eerder geïdentificeerde uitdagingen waardoor een naadloze integratie en werking binnen de bestaande omgeving wordt gegarandeerd.

03

Implementatie, onderhoud & monitoring

We zijn toegewijd aan het succes van onze klanten. Na de implementatie bieden we desgewenst blijvende ondersteuning, onderhoud en bewaking om u te helpen in de toekomst nog betere resultaten te behalen. Dit zorgt ervoor dat de geïnstalleerde systemen optimaal blijven presteren en langdurig voordelen opleveren op het gebied van energiebesparing, operationele efficiëntie en gasttevredenheid. We volgen de nieuwste technologieën op de voet, zodat we proactief aanbevelingen kunnen doen en verbeteringen kunnen doorvoeren als zich nieuwe behoeften voordoen.
Gratis kennismakingsgesprek

Waarom 3Bplus?

De beste experts

Elk lid van ons team brengt een schat aan ervaring mee in hun respectievelijke vakgebied. Ontdek het verschil dat een team van experts kan maken.

Betrouwbare oplossingen

We zoeken, verifiëren en implementeren de beste innovatieve oplossingen van onze partners en toonaangevende bedrijven, gericht op het verbeteren van uw bedrijfsvoering.

Meetbare resultaten

Onze werkwijze is gebaseerd op het leveren van resultaten die u kunt zien en kwantificeren. We implementeren strategieën die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf en garanderen meetbare, tastbare resultaten.

Het creëren van op maat gemaakte oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen

Neem contact met ons op

Nieuwste artikelen

FAQ

3Bplus biedt geavanceerde domotica- en energiebesparende oplossingen om de duurzaamheid van uw accommodatie te verbeteren. Onze systemen optimaliseren het energieverbruik, verlagen de operationele kosten en verminderen de impact op het milieu. Door deze oplossingen te implementeren, kunt u een milieuvriendelijkere omgeving creëren.

Verhoog de gasttevredenheid met innovaties van 3Bplus, zoals geautomatiseerde check-in-systemen, elektronische sleutels, AI-assistenten en domotica. Deze functies zorgen voor een gepersonaliseerde en efficiënte ervaring, waarbij gasten kunnen genieten van een comfortabel en interactief verblijf. Door deze technologieën te integreren, kunt u het comfort en de tevredenheid van uw gasten verhogen.

De automatiseringssystemen van 3Bplus, waaronder AI-assistenten, dragen bij aan de operationele efficiëntie door processen te stroomlijnen. Medewerkers kunnen zich richten op het leveren van efficiënte service omdat routinetaken worden geautomatiseerd. Dit resulteert in een efficiëntere workflow, waardoor uiteindelijk de algehele operationele prestaties van uw accommodatie verbeteren.

Voor optimale connectiviteit en internetdiensten voor uw gasten kunt u terecht bij 3Bplus. Wij bieden internet-, wifi- en tv-diensten van hoge kwaliteit die tegemoetkomen aan de behoeften van technisch onderlegde gasten en die optimale werkomstandigheden scheppen voor uw medewerkers. Onze oplossingen garanderen een probleemloze en betrouwbare digitale ervaring voor al uw gasten.

Vergroot de veiligheid bij uw accommodatie met de toegangscontroleoplossingen van 3Bplus. Onze slimme systemen op het gebied van automatisering, waaronder toegangscontrole en energiebeheer, maken uitgebreide beveiligingsfuncties mogelijk. Dit zorgt voor een veilige omgeving, beschermt uw gasten en uw eigendommen, en draagt bij aan de algehele veiligheid van uw hotel of vakantiepark.

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: