Volgsystemen

Integrale oplossingen voor het volgen van objecten en data-analyse

Onze geavanceerde volgsystemen voor mobiele objecten betekenen een nieuwe mijlpaal op het gebied van activabeheer. Onze systemen leveren ongekende precisie, veiligheid en efficiëntie.
Gratis kennismakingsgesprekContact us
Onze geavanceerde volgsystemen voor mobiele objecten betekenen een nieuwe mijlpaal op het gebied van activabeheer. Onze systemen leveren ongekende precisie, veiligheid en efficiëntie.
Gratis kennismakingsgesprekContact us

Wij groeien met u mee

0
+ Oplossingen
0
+ Klanten
0
+ Klantoptimalisaties

Functies

01

Objectbeheer

Ons geavanceerde volgsysteem blinkt uit in uitvoerig objectbeheer. Of het nu om voertuigen, gereedschap of andere mobiele objecten gaat, het systeem biedt nauwkeurige locatiegegevens waarmee gedetailleerd beheer mogelijk wordt. Onze betrouwbare en geavanceerde oplossing vereenvoudigt op efficiënte wijze objectbeheer, met als resultaat een gestroomlijnde workflow waarbij nauwkeurige locatiegegevens de kern vormen van effectief beheer.

02

Diefstalbeveiliging

Omdat een prompte reactie van cruciaal belang is, lokaliseren onze systemen niet alleen snel gestolen voertuigen, maar ook waardevolle voorwerpen zoals gereedschap en machines. De betrouwbaarheid van onze systemen wordt ondersteund door zeer nauwkeurige locatiebepaling. Dit maakt het mogelijk om preventieve maatregelen te nemen en direct te reageren na een incident.

03

Gegevens uitlezen

Via de koppeling met sensoren kan ons volgsysteem gegevens tot in detail uitlezen. Het systeem monitort verschillende gegevens, van temperatuurmetingen tot brandstofverbruik, en presenteert deze informatie in ons visualisatiesysteem. Hiermee krijgt u nauwkeurig inzicht, wat optimale besluitvorming en gestroomlijnd activabeheer mogelijk maakt, zoals geautomatiseerd servicebeheer om tijdig onderhoud te kunnen verrichten.

04

Routeoptimalisatie

Verbind chauffeurs en planners naadloos met elkaar via ons geavanceerde systeem, waarmee u tijd en brandstof bespaart en u uw administratie op orde houdt. Automatiseer route- en taakplanning om efficiënter te werken en routes op een slimme manier te optimaliseren. Ons trackingsysteem maakt uitgebreide kilometerregistratie mogelijk, zodat bedrijven hun logistieke processen nauwkeurig kunnen afstemmen en zo aanzienlijk op tijd en middelen kunnen besparen.

Het creëren van op maat gemaakte oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen

Gratis kennismakingsgesprek

Onze werkwijze in 3 stappen

01

Kennismakingsgesprek

We beginnen het proces met een grondig overleg en een beoordeling van uw behoeften. We zorgen ervoor dat we alle behoeften en vereisten van uw bedrijf grondig in kaart brengen. Met een uitgebreide analyse identificeren we specifieke pijnpunten, gebieden die voor verbetering vatbaar zijn en mogelijkheden voor optimalisatie. In geen geval zullen we u opjagen om zakelijke beslissingen te nemen. Vaak is het beter om eerst de voordelen op lange termijn in kaart te brengen.

02

Het ontwerp van een maatwerkoplossing

We ontwerpen een persoonlijk plan waarmee we de groei en optimalisatie van uw bedrijf mogelijk maken. Dankzij een breed scala aan gespecialiseerde technologieën, waaronder slimme systemen voor automatisering, energiebeheer en geavanceerde telecominfrastructuur, kunnen we de beste opties voor uw bedrijf bundelen. Geselecteerde oplossingen worden specifiek afgestemd op de eerder geïdentificeerde uitdagingen waardoor een naadloze integratie en werking binnen de bestaande omgeving wordt gegarandeerd.

03

Implementatie, onderhoud & monitoring

We zijn toegewijd aan het succes van onze klanten. Na de implementatie bieden we desgewenst blijvende ondersteuning, onderhoud en bewaking om u te helpen in de toekomst nog betere resultaten te behalen. Dit zorgt ervoor dat de geïnstalleerde systemen optimaal blijven presteren en langdurig voordelen opleveren op het gebied van energiebesparing, operationele efficiëntie en gasttevredenheid. We volgen de nieuwste technologieën op de voet, zodat we proactief aanbevelingen kunnen doen en verbeteringen kunnen doorvoeren als zich nieuwe behoeften voordoen.

Gratis kennismakingsgesprek

Onze aanpak heeft zijn waarde al bewezen in vele sectoren

Geen zorgen als uw sector hier niet wordt vermeld.

Neem contact met ons op en ontdek de beste manieren om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Gratis kennismakingsgesprek

Nieuwste artikelen

Our other solutions

Integrale energieoplossingen op het gebied van energiebeheer, brandstofefficiëntie, geavanceerd onderhoud van windturbines en meer, gericht op grotere efficiëntie en duurzaamheid voor een groenere toekomst.

Met onze domotica verrijkt u uw locatie. Automatiseer verlichting, verhoog de veiligheid, vergroot de gebruiksvriendelijkheid van apparaten met spraakbesturing en integreer apparaten in een hub voor meer efficiëntie.

Onze geavanceerde volgsystemen voor mobiele objecten betekenen een nieuwe mijlpaal op het gebied van activabeheer. Onze systemen leveren ongekende precisie, veiligheid en efficiëntie.

Verbeter de connectiviteit van uw bedrijf met 3Bplus, uw vertrouwde partner in complete telecommunicatieoplossingen, op maat gemaakt voor een vlekkeloze werking en toekomstige groei.

Met onze integrale oplossingen op het gebied van toegangscontrole, preventie van brandstofdiefstal en intelligente camera-analyse profiteert u van de nieuwste innovaties op het gebied van beveiliging en efficiëntie.

Laten we samen verder groeien

Til uw bedrijf naar een hoger niveau met 3Bplus.

Gratis kennismakingsgesprek
PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: