Energie

Doeltreffende energieoplossingen met het oog op een duurzame toekomst

Integrale energieoplossingen op het gebied van energiebeheer, brandstofefficiëntie, geavanceerd onderhoud van windturbines en meer, gericht op grotere efficiëntie en duurzaamheid voor een groenere toekomst.
Gratis kennismakingsgesprekContact us
Integrale energieoplossingen op het gebied van energiebeheer, brandstofefficiëntie, geavanceerd onderhoud van windturbines en meer, gericht op grotere efficiëntie en duurzaamheid voor een groenere toekomst.
Gratis kennismakingsgesprekContact us

Wij groeien met u mee

0
+ Oplossingen
0
+ Klanten
0
+ Klantoptimalisaties

Functies

01

Stroom- en brandstofmonitoring

Vergroot uw inzicht in energiestromen met onze integrale oplossing. Monitor uw stroomnet, verzamel realtime gegevens en optimaliseer uw energieverbruik. Door energiebeheer te vereenvoudigen, wordt efficiënter en duurzamer werken mogelijk. Ons geavanceerde systeem voor brandstofbeheer, specifiek ontwikkeld voor locaties met mobiele brandstoftanks, garandeert realtime inzichten, efficiënter gebruik, kostenbesparing en een hogere operationele productiviteit.

02

Energiebesparende apparaten

Ontdek ons uitgebreide aanbod duurzame energieoplossingen voor bedrijven, zoals laadpalen, zonnepanelen en slimme thermostaten. We werken samen met betrouwbare installatiepartners, zodat we oplossingen op maat kunnen bieden voor zowel kleine als grote bedrijven. Met onze expertise op het gebied van energiedistributie, -bewaking en -opslag kunt u efficiënter omgaan met energie en groener ondernemen.

03

Batterijen voor energie-opslag

Optimaliseer het gebruik van zonne-energie met onze batterijoplossing, die zonne-energie opslaat voor later gebruik. Verminder de afhankelijkheid van traditionele energiebronnen, verlaag uw energierekening en blijf toonaangevend met onze toekomstbestendige oplossing op het gebied van energieopslag. Bespaar op uw energierekening, zelfs zonder zonnepanelen, en creëer een groenere, efficiëntere onderneming.

04

Onderhoud van windturbines

Met onze geavanceerde robots die windturbinebladen inspecteren, reinigen en repareren, veroorzaken we een revolutie in het onderhoud van windturbines. Zorg voor een veiligere werkomgeving door menselijke klimwerkzaamheden overbodig te maken. Werk efficiënt met geavanceerde hulpmiddelen, van camera's met hoge resolutie tot reparatieapparatuur. 3D-computermodellen maken doorlopende controle mogelijk, zodat windturbines lang meegaan en optimaal blijven werken.

05

Biovergister

Zet voedselresten om in waardevolle grondstoffen met onze compacte, volautomatische biovergister. Produceer groen methaan (biogas) en voedselrijk biowater terwijl het vergistingsproces wordt geoptimaliseerd met behulp van kunstmatige intelligentie. Bewaak de prestaties via een app en krijg inzicht in de biogas- en biowateropbrengst. Verminder afvalkosten, gebruik hernieuwbare energie en verlaag uw CO2-uitstoot, en draag zo bij aan een duurzame toekomst.

06

Reset in 12 maanden

Werk samen met onze energieconsultants om grondig inzicht te krijgen in uw energieverbruik. Implementeer duurzame oplossingen, van energiezuinige producten tot slimmw batterijen en automatische thermostaten. Transformeer uw bedrijf in een kosteneffectieve, duurzame en toekomstbestendige onderneming. Beoordeel na 12 maanden opnieuw de geïmplementeerde oplossingen op langdurig resultaat en identificeer verbeterpunten.

Het creëren van op maat gemaakte oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen

Gratis kennismakingsgesprek

Onze werkwijze in 3 stappen

01

Kennismakingsgesprek

We beginnen het proces met een grondig overleg en een beoordeling van uw behoeften. We zorgen ervoor dat we alle behoeften en vereisten van uw bedrijf grondig in kaart brengen. Met een uitgebreide analyse identificeren we specifieke pijnpunten, gebieden die voor verbetering vatbaar zijn en mogelijkheden voor optimalisatie. In geen geval zullen we u opjagen om zakelijke beslissingen te nemen. Vaak is het beter om eerst de voordelen op lange termijn in kaart te brengen.

02

Het ontwerp van een maatwerkoplossing

We ontwerpen een persoonlijk plan waarmee we de groei en optimalisatie van uw bedrijf mogelijk maken. Dankzij een breed scala aan gespecialiseerde technologieën, waaronder slimme systemen voor automatisering, energiebeheer en geavanceerde telecominfrastructuur, kunnen we de beste opties voor uw bedrijf bundelen. Geselecteerde oplossingen worden specifiek afgestemd op de eerder geïdentificeerde uitdagingen waardoor een naadloze integratie en werking binnen de bestaande omgeving wordt gegarandeerd.

03

Implementatie, onderhoud & monitoring

We zijn toegewijd aan het succes van onze klanten. Na de implementatie bieden we desgewenst blijvende ondersteuning, onderhoud en bewaking om u te helpen in de toekomst nog betere resultaten te behalen. Dit zorgt ervoor dat de geïnstalleerde systemen optimaal blijven presteren en langdurig voordelen opleveren op het gebied van energiebesparing, operationele efficiëntie en gasttevredenheid. We volgen de nieuwste technologieën op de voet, zodat we proactief aanbevelingen kunnen doen en verbeteringen kunnen doorvoeren als zich nieuwe behoeften voordoen.

Gratis kennismakingsgesprek

Onze aanpak heeft zijn waarde al bewezen in vele sectoren

Geen zorgen als uw sector hier niet wordt vermeld.

Neem contact met ons op en ontdek de beste manieren om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Gratis kennismakingsgesprek

Nieuwste artikelen

Our other solutions

Integrale energieoplossingen op het gebied van energiebeheer, brandstofefficiëntie, geavanceerd onderhoud van windturbines en meer, gericht op grotere efficiëntie en duurzaamheid voor een groenere toekomst.

Met onze domotica verrijkt u uw locatie. Automatiseer verlichting, verhoog de veiligheid, vergroot de gebruiksvriendelijkheid van apparaten met spraakbesturing en integreer apparaten in een hub voor meer efficiëntie.

Onze geavanceerde volgsystemen voor mobiele objecten betekenen een nieuwe mijlpaal op het gebied van activabeheer. Onze systemen leveren ongekende precisie, veiligheid en efficiëntie.

Verbeter de connectiviteit van uw bedrijf met 3Bplus, uw vertrouwde partner in complete telecommunicatieoplossingen, op maat gemaakt voor een vlekkeloze werking en toekomstige groei.

Met onze integrale oplossingen op het gebied van toegangscontrole, preventie van brandstofdiefstal en intelligente camera-analyse profiteert u van de nieuwste innovaties op het gebied van beveiliging en efficiëntie.

Laten we samen verder groeien

Til uw bedrijf naar een hoger niveau met 3Bplus.

Gratis kennismakingsgesprek
PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: