Slimme hospitality: Beheer en controleer al je slimme apparaten in één hub

We hebben samen met onze partner Able Connect hospitality-oplossingen ontwikkeld die je hotel, resort of recreatiebedrijf naar een hoger niveau tillen. Wat deze oplossingen uniek maakt, is dat je al onze eigen oplossingen én die van andere fabrikanten kunt bundelen in één enkele, krachtige hub.

Wat is er allemaal mogelijk met smart hospitality?

In de hospitality-industrie draait alles om het bieden van een uitzonderlijke gastervaring. We begrijpen we dat technologie een essentiële rol speelt bij het creëren van een geavanceerde en gepersonaliseerde omgeving voor je gasten. Wat kun je allemaal verwachten van onze smart hospitality-oplossingen? Laten we eens kijken naar enkele van de hoogtepunten die we aanbieden, zowel als individuele oplossingen als geïntegreerd in onze hub.

Slimme kamerbediening: Met onze oplossing kunnen gasten de verlichting, temperatuur en gordijnen in hun kamer eenvoudig aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren en behoeften. Of ze nu spraakopdrachten gebruiken of de intuïtieve app gebruiken, gasten kunnen de sfeer en het comfort van hun kamer volledig personaliseren. Dit leidt tot een verhoogd comfortniveau en een grotere tevredenheid onder je gasten.

Virtuele assistentie: We hebben ook virtuele assistenten geïntegreerd in ons hospitality-systeem. Gasten kunnen moeiteloos verzoeken indienen via spraakopdrachten, zoals het bestellen van roomservice, het inplannen van een wekservice of het stellen van vragen over de faciliteiten van het hotel. De virtuele assistent staat altijd paraat om persoonlijke assistentie en conciërgediensten te bieden, waardoor de gastervaring naar een hoger niveau wordt getild.

Slimme toegangscontrole: Hotels en accommodaties kunnen ook profiteren van onze slimme sloten en geavanceerde toegangscontrolesystemen. Gasten kunnen hun kamers betreden met behulp van een slimme sleutelkaart of zelfs hun smartphone. Dit biedt gemak en veiligheid, aangezien fysieke sleutels overbodig zijn en de toegang eenvoudig kan worden beheerd. Uiteraard kunnen deze systemen ook naadloos worden geïntegreerd in onze hub.

Efficiënt energiebeheer: Onze hub biedt uitgebreide mogelijkheden voor energiebeheer in de hospitality-industrie. Hotels kunnen inzicht krijgen in hun energieverbruik en slimme automatiseringen instellen om energie te besparen, zoals het regelen van de verlichting op basis van de aanwezigheid van gasten of het optimaliseren van de temperatuurregeling in ongebruikte kamers. Dit draagt niet alleen bij aan kostenbesparingen, maar ook aan een duurzamere bedrijfsvoering.

Onze hospitality-oplossingen, die je kunt bundelen in één hub.

Het bundelen, beheren en monitoren van je oplossingen

Door verschillende slimme apparaten en systemen te integreren in onze hub, kunnen hotels en accommodaties een naadloze en geconnecteerde omgeving creëren. Onze hub fungeert als het centrale besturingscentrum waarin alle slimme systemen en apparaten samenkomen. Met ons systeem heb je volledige controle over al je apparaten vanaf één centrale locatie. Het biedt eenvoudige toegang tot alle functies en instellingen van je slimme hospitality-systeem, wat zorgt voor een moeiteloze integratie en een luxueuze ervaring voor je gasten.

Geen gedoe meer met afzonderlijke apps en interfaces voor elk slim apparaat. Alle apparaten kunnen worden beheerd en gecontroleerd via ons gebruiksvriendelijke platform. Daarnaast deelt ons systeem gegevens en informatie tussen verschillende apparaten. Stel je voor dat belangrijke gastgegevens direct worden verzonden naar het juiste personeel. Deze geavanceerde integratie stelt je in staat om een slimmere en efficiëntere hospitality-omgeving te creëren.

Ons systeem is flexibel aanpasbaar en kan worden uitgebreid naar de specifieke behoeften van elke locatie, of het nu een hotel, resort of andere hospitality-omgeving betreft. Je kunt nieuwe slimme hospitality-apparaten toevoegen en ze naadloos integreren in de bestaande hub. Of het nu gaat om technologieën zoals slimme sleutelkaarten, klimaatregelingssystemen of andere gastgerichte apparaten, ons systeem kan ze allemaal ondersteunen.

Neem contact met ons op

We begrijpen dat elk gastvrijheidsbedrijf uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij je specifieke behoeften en merkidentiteit. We zorgen voor een vlotte installatie en configuratie van ons systeem, en bieden uitgebreide ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat alles naar behoren blijft werken. Samen kunnen we werken aan het creëren van een onvergetelijke gastervaring.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je hospitality-bedrijf kunnen transformeren in een geavanceerde en gepersonaliseerde omgeving.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: