078-2034021 [email protected]

Solution Partner van VodafoneZiggo

3Bplus is trots zich Solution Partner van VodafoneZiggo te mogen noemen. We leggen u op deze pagina graag uit wat een Solution Partner precies is.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar onafhankelijk advies over telecomzaken werkt VodafoneZiggo samen met partners zoals 3Bplus. We zijn getraind en gecertificeerd op een groot gedeelte van het VodafoneZiggo Business-portfolio en hebben ervaring met de gezamenlijke uitrol van diensten op het gebied van communicatie/connectivity.

Vodafone en Ziggo zijn premiummerken die voor kwaliteit en toonaangevende diensten staan. Daarom is het van belang dat VodafoneZiggo samenwerkt met Solution Partners die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en zichzelf accrediteren om toe te treden tot het programma én zich jaarlijks doorlopend laten certificeren. Hierbij is de keuze gemaakt te werken met drie aandachtsgebieden, namelijk: Mobility, Infrastructure en Cloud.

3Bplus en VodafoneZiggo

3Bplus en VodafoneZiggo werken intensief samen en kunnen u totaal ontzorgen. We zijn gewend bedrijfskritische projecten met succes op te leveren door middel van maatwerk en een hoog serviceniveau. Bovendien zijn wij lokaal en regionaal vertegenwoordigd. Wij kennen u, en kunnen snel en gemakkelijk schakelen!

Samen met VodafoneZiggo staan we sterker en kunnen we iedere klantvraag invullen.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We helpen u graag.