VodafoneZiggo Solution Partner

Solution Partner van VodafoneZigg

3Bplus is trots zich Solution Partner van VodafoneZiggo te mogen noemen. We leggen u op deze pagina graag uit wat een Solution Partner precies is.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar onafhankelijk advies over telecomzaken werkt VodafoneZiggo samen met partners zoals 3Bplus. We zijn getraind en gecertificeerd op een groot gedeelte van het VodafoneZiggo Business-portfolio en hebben ervaring met de gezamenlijke uitrol van diensten op het gebied van communicatie/connectivity.

Vodafone en Ziggo zijn premiummerken die voor kwaliteit en toonaangevende diensten staan. Daarom is het van belang dat VodafoneZiggo samenwerkt met Solution Partners die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en zichzelf accrediteren om toe te treden tot het programma én zich jaarlijks doorlopend laten certificeren. Hierbij is de keuze gemaakt te werken met drie aandachtsgebieden, namelijk: Mobility, Infrastructure en Cloud.

3Bplus en VodafoneZiggo

3Bplus en VodafoneZiggo werken intensief samen en kunnen u totaal ontzorgen. We zijn gewend bedrijfskritische projecten met succes op te leveren door middel van maatwerk en een hoog serviceniveau. Bovendien zijn wij lokaal en regionaal vertegenwoordigd. Wij kennen u, en kunnen snel en gemakkelijk schakelen!

Samen met VodafoneZiggo staan we sterker en kunnen we iedere klantvraag invullen.

Waarom kiezen voor de exprtise van 3Bplus?

Onze activiteiten spitsen zich toe op alles wat met zakelijke televisie, telecom, internet/wifi en triple play te maken heeft, inclusief de benodigde netwerken. Kleine en middelgrote ondernemingen adviseren wij graag welk basispakket en welke aanvullende diensten het meest geschikt zijn voor hun activiteiten en groeiambities. Voor grote ondernemingen en instellingen bieden wij passende oplossingen voor hun communicatie-uitdagingen: gestandaardiseerd waar mogelijk, op maat waar nodig.

Dit zijn de zakelijke abonnementen van Ziggo

We zetten tot slot de verschillende zakelijke abonnementen op een rijtje. Het Start-pakket biedt de basics die iedere ondernemer nodig heeft, namelijk snel en stabiel internet in combinatie met krachtige wifi en gegarandeerde service. Met het Complete-pakket kun je met wel 50 apparaten online. Dit pakket biedt ook een hogere uploadsnelheid voor cloud-applicaties en het versturen van (beeld)bestanden. Het Max-pakket is interessant als er veel gelijktijdig gebruik wordt gemaakt van apparaten en zware online applicaties als Office 365. Ook kun je met dit pakket grote bestande versturen. Ten slotte noemen we het Giga-pakket. Hiermee behaal je altijd optimale snelheid. Zodoende ben je met Giga klaar voor de toekomst en iedere denkbare toepassing.

De (gratis) extra’s van Ziggo internet voor zakelijke klanten

Bij Ziggo zakelijk internet kun je kiezen uit verschillende aanvullende (gratis) producten en diensten. Het gaat dan bijvoorbeeld om Ziggo Safe Online, waarmee je beschermd bent tegen identiteitsdiefstal, spam en hackers die op je privé en bedrijfsgegevens uit zijn. Of neem Multi Wifi, waarmee je een gescheiden wifinetwerk voor medewerkers en gasten opzet. Ten slotte noemen we Pin Zeker. Met deze extra verlopen pinbetalingen via een beveiligde pinverbinding, die minder storingsgevoelig is.

De voordelen van Pro-abonnementen

De zakelijke abonnementen van Ziggo kennen ook een Pro-variant. Hierbij krijg je toegang tot enkele exclusieve aanvullende diensten. Het gaat dan bijvoorbeeld om hosted VoIP, Office 365 en vaste IP-adressen.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: