Ziggo wifi: de zakelijke opties van Ziggo wifi

Ziggo wifi: dit zijn de zakelijke wifi-opties van Ziggo

In dit artikel gaan we in op zakelijke wifi. Waarom zou je voor zakelijke wifi kiezen? Als Solution Partner van Ziggo hebben we daarbij extra aandacht voor de zakelijke opties van Ziggo wifi.

Ziggo wifi: waarom zou je eigenlijk kiezen voor zakelijk internet?

Als ondernemer kan zakelijk internet een goede optie zijn. Anders dan je misschien denkt, zit het verschil met consumenteninternet vaak niet eens in de snelheid, maar vooral in uitgebreidere opties en aanvullende diensten. Denk daarbij aan pinbetalingen en een hogere beschikbaarheid.

Er zijn verschillende internetproviders die zakelijke internetabonnementen aanbieden. Als Solution Partner benoemen we graag de zakelijke abonnementen van Ziggo:

1. Start: 60/10 Mbps

2. Complete: 300/40 Mbps

3. Max: 600/50 Mbps

4. Giga: 1000/50 Mbps

Het Start-pakket biedt de basics die iedere ondernemer nodig heeft. Met het Complete-pakket kun je met wel 50 apparaten online. Dit pakket biedt ook een hogere uploadsnelheid voor cloud-applicaties en het versturen van bestanden. Het Max-pakket komt in beeld als er veel gelijktijdig gebruik wordt gemaakt van apparaten en zware online applicaties. Ten slotte dan het Giga-pakket, waarmee je ook in de toekomst klaar bent voor iedere denkbare toepassing. De abonnementen kennen ook een Pro-variant, waarmee je toegang krijgt tot aanvullende diensten, zoals hosted VoIP en vaste IP-adressen.

Ziggo wifi: wat zijn de zakelijke opties van Ziggo wifi en welke gratis opties biedt de provider?

Ziggo wifi: wat zijn de voordelen van zakelijke wifi?

Bij zakelijk internet hoort natuurlijk ook zakelijke wifi. Zakelijke wifi werkt net even anders dan consumentenwifi. Zo is zakelijke wifi minder vatbaar voor storingen van buitenaf of andere wifinetwerken. Daarnaast is het een veiligere optie als je klanten of gasten ook gebruik wilt laten maken van wifi. Met zakelijke wifi kun je hen zelfs een volledig gescheiden netwerk aanbieden. Ten slotte is het mogelijk om voor iedereen een aparte gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen.

Een van de gratis extra’s bij Ziggo wifi: wifiboosters

Kiezen voor Ziggo wifi zakelijk kent verschillende voordelen. De provider biedt bijvoorbeeld verschillende gratis opties, zoals smart Wifiboosters. Zoals de naam al doet vermoeden, geven deze apparaten je wifi een boost. Ideaal wanneer je wifisignaal op sommige plekken minder sterk is, bijvoorbeeld omdat het geblokkeerd wordt door betonnen muren en apparatuur. Ziggo heeft ook slimme wifiboosters met SmartWifi.

Ziggo wifi: kies voor de slimme wifiboosters met SmartWifi

Met SmartWifi, ook wel multiroom- of mesh-wifi genoemd, verbeter je snel de wifi in je hele pand. Deze wifiboosters werken automatisch samen om één groot wifinetwerk te vormen. De apparaten schakelen vanzelf naar de beste frequentie en verdelen het signaal over alle wifi-apparaten, zodat je altijd het snelste wifisignaal gebruikt. Met SmartWifi heb je altijd en overal in huis of op de zaak perfecte wifi.

Optimaliseer je Ziggo wifi met de handige SmartWifi-app

Met de Ziggo SmartWifi-app voor je mobiel kun je nog meer uit je wifiverbinding halen. Met één druk op de knop realiseer je de optimale instellingen voor je wifinetwerk. Ook kun je in de app zien welke apparaten verbonden zijn met je netwerk en deze pauzeren. Daarnaast is het mogelijk om overal in je pand de wifikwaliteit te controleren, zodat je weet waar nog winst te behalen valt.

Ziggo wifi: wat kan 3Bplus voor jouw bedrijf betekenen?

Bij 3Bplus kijken we graag naar de beste wifi-oplossingen voor jouw bedrijf. Met de explosieve groei van het gebruik van mobiele apparaten is een goede, stabiele wifi-voorziening voor veel bedrijven cruciaal. 3Bplus adviseert, scant je huidige situatie en richt je netwerk in, voor inpandige en outdoor wifi. Zodat jij, en je gasten of bezoekers, altijd en overal online kunnen zijn. We zetten zoveel mogelijk standaardoplossingen (bijvoorbeeld van Ziggo wifi) in om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar kunnen ook maatwerk bieden als dat beter is voor je business.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: