Monitor, beheer en controleer: bundel jouw slimme oplossingen in één hub

Samen met onze Able Connect bieden we diverse slimme oplossingen, én complete systemen waarin al jouw losse slimme apparaten samenkomen – zelfs die van andere aanbieders. Met ons systeem kun je al deze apparaten moeiteloos beheren, monitoren en besturen.

Volledige controle

In de wereld van vandaag wordt ons dagelijks leven beïnvloed door technologie. Slimme huizen, zorginstellingen en hotels/recreatieparken zijn geen futuristisch concept meer. Met de opkomst van domotica en smarthomesystemen kunnen we ons leven gemakkelijker, efficiënter en veiliger maken.

Samen met Able Connect bieden we een uitgebreid scala aan slimme oplossingen die naadloos kunnen worden geïntegreerd in een krachtige hub. Hiermee kun je al jouw slimme oplossingen bundelen en vervolgens moeiteloos beheren, monitoren en besturen.

Stel je eens voor: jouw verlichting, thermostaat, beveiligingscamera's, slimme sloten en nog veel meer, allemaal geïntegreerd in één systeem. Met onze hub heb je volledige controle over al deze apparaten. Je kunt ze besturen, automatiseren en monitoren. Denk aan het automatisch regelen van verlichting en thermostaat op basis van bewegingsdetectie of geprogrammeerde schema's.

We bieden slimme oplossingen én complete systemen waarin al je apparaten kunt beheren, monitoren en besturen – ook die van andere aanbieders.

Ook geschikt voor zorg en hospitality

Onze oplossingen en systemen zijn niet beperkt tot woningen. We bieden ook oplossingen voor zorginstellingen en de hospitality-industrie.

In de zorgsector bieden we oplossingen die ouderen en mensen met beperkingen ondersteunen bij zelfstandig wonen. Onze oplossingen kunnen bijvoorbeeld valpartijen detecteren en direct een alarm sturen naar zorgverleners of familieleden. Bovendien herkent het systeem ongebruikelijke activiteiten en gedragspatronen, waardoor snelle interventie mogelijk is in noodgevallen. Medicatieherinneringen en afspraken met zorgverleners kunnen ook eenvoudig worden geregeld via ons systeem.

In de hospitality-industrie zorgt ons smarthome-systeem voor een geavanceerde en gepersonaliseerde ervaring voor jouw gasten. Je kunt de verlichting, temperatuur en gordijnen in de kamers aanpassen op basis van de voorkeuren van jouw gasten en externe factoren zoals het weer. Een virtuele assistent staat klaar om persoonlijke assistentie en conciërgediensten aan te bieden. Gasten kunnen eenvoudig toegang krijgen tot hun kamers via slimme sloten die kunnen worden ontgrendeld met behulp van onze intuïtieve app of een slimme sleutelkaart.

De voordelen

We streven ernaar om jouw leven gemakkelijker en aangenamer te maken, waar je je ook bevindt. Onze smarthome-systemen bieden een naadloze integratie van apparaten en diensten, waardoor jij volledige controle hebt over jouw omgeving, inclusief energiebeheer.

Onze hub kan ook uitgebreide mogelijkheden voor energiebeheer bieden. Je krijgt inzicht in jouw energieverbruik en kunt slimme automatiseringen instellen om energie te besparen. Door het monitoren en optimaliseren van jouw energieverbruik, kun je niet alleen kosten besparen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Neem contact op

We staan klaar om jouw specifieke behoeften en wensen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. We zorgen voor een vlotte installatie en configuratie van de gewenste oplossingen en smarthome-systeem, en bieden ook uitgebreide ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat alles naar behoren blijft werken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw huis, zorginstelling of hospitality-bedrijf kunnen transformeren in een slimme en geconnecteerde omgeving.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: