Ziggo internet: alles dat je moet weten over zakelijk internet

Ziggo internet: de zakelijke abonnementen van Ziggo internet

In dit artikel bespreken we Ziggo internet. We gaan specifiek in op de zakelijke abonnementen van de internetprovider. Ook vertellen we je graag wat 3Bplus als Solution Partner voor je kan betekenen.

Ziggo internet: sinds 2007 de grootste kabelaanbieder

Ziggo ontstond in 2007 na een fusie van @Home, Casema en Multikabel. Sinds 2015 is het bedrijf ook gefuseerd met UPC, waarna Ziggo de grootste kabelaanbieder in Nederland werd. De provider biedt televisie, telefonie en internet aan. Ziggo is door Tweakers.net een aantal keer uitgeroepen tot beste internetprovider van Nederland.

Ziggo internet: zit zijn de zakelijke abonnementen van Ziggo

Ziggo internet biedt verschillende zakelijke abonnementen aan. We zetten ze op een rijtje, inclusief de internetsnelheden:

  1. Start: 60/10 Mbps
  2. Complete: 300/40 Mbps
  3. Max: 600/50 Mbps
  4. Giga: 1000/50 Mbps

Het Start-pakket biedt de basics die iedere ondernemer nodig heeft, namelijk stabiel en snel internet in combinatie met krachtige wifi en gegarandeerde service. Met het Complete-pakket kun je met wel 50 apparaten online. Dit pakket biedt ook een hogere uploadsnelheid voor cloud-applicaties en het versturen van (beeld)bestanden. Het Max-pakket is interessant als er veel gelijktijdig gebruik wordt gemaakt van apparaten en zware online applicaties als Office 365. Ook kun je met dit pakket grote bestande versturen. Ten slotte noemen we het Giga-pakket. Hiermee behaal je altijd optimale snelheid. Zodoende ben je met Giga klaar voor de toekomst en iedere denkbare toepassing.

Ziggo internet: de zakelijke internetabonnementen van Ziggo internet op een rijtje

De (gratis) extra’s van Ziggo internet voor zakelijke klanten

Bij Ziggo zakelijk internet kun je kiezen uit verschillende aanvullende (gratis) producten en diensten. Het gaat dan bijvoorbeeld om Ziggo Safe Online, waarmee je beschermd bent tegen identiteitsdiefstal, spam en hackers die op je privé en bedrijfsgegevens uit zijn. Safe Online is meer dan een virusscanner en beschermt ook tegen bijvoorbeeld spyware en wormen. Of neem Multi Wifi, waarmee je een gescheiden wifinetwerk voor medewerkers en gasten opzet. Ten slotte noemen we Pin Zeker. Met deze extra verlopen pinbetalingen via een beveiligde pinverbinding, die minder storingsgevoelig is.

Ziggo internet: dit zijn de voordelen van de Pro-abonnementen

De zakelijke abonnementen van Ziggo kennen ook een Pro-variant. Hierbij krijg je toegang tot enkele exclusieve aanvullende diensten. We benoemen ze graag:

  • Hosted VoIP: alle mogelijkheden van een fysieke telefooncentrale zonder grote investering
  • Service winkeltijden: in geval van nood gegarandeerd binnen acht uur weer in bedrijf, ook in het weekend
  • Veilige werkplek: veilig werken in de cloud met Protection Service for Business van F-Secure
  • Veilig mobiel: blokkeer hackers, schadelijke sites en gevaarlijke apps; veilig online op openbare wifi
  • Office 365: overal en altijd toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-programma’s, mail en Microsoft Teams
  • Vaste IP-adressen: met een vast IP-adres blijft je server bereikbaar en is je netwerk ook vanuit huis makkelijk bereikbaar

Ziggo internet: 3Bplus als Solution Partner van Ziggo

3Bplus is trots zich Solution Partner van VodafoneZiggo te mogen noemen. Voor bedrijven die op zoek zijn naar onafhankelijk advies over telecomzaken werkt VodafoneZiggo samen met partners zoals 3Bplus. We zijn getraind en gecertificeerd op een groot gedeelte van het VodafoneZiggo Business-portfolio en hebben ervaring met de gezamenlijke uitrol van diensten op het gebied van communicatie/connectivity.

Ziggo internet: waarom kiezen voor de expertise van 3Bplus?

Onze activiteiten spitsen zich toe op alles wat met zakelijke televisie, telecom, internet/wifi en triple play te maken heeft, inclusief de benodigde netwerken. Kleine en middelgrote ondernemingen adviseren wij graag welk basispakket en welke aanvullende diensten het meest geschikt zijn voor hun activiteiten en groeiambities. Voor grote ondernemingen en instellingen bieden wij passende oplossingen voor hun communicatie-uitdagingen: gestandaardiseerd waar mogelijk, op maat waar nodig.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: