Zakelijk internet: wat is het verschil en wat zijn de voordelen?

Wat is zakelijk internet en wat zijn de voordelen ervan?

We leggen je in dit artikel graag uit wat zakelijk internet is en wat de voordelen zijn. Want waarom zou je als ondernemer of zzp’er kiezen voor zakelijk internet?

Wat is het verschil tussen zakelijk internet en ‘gewoon’ internet?

Als ondernemer kun je ervoor kiezen om zakelijk internet te nemen. Maar wat is nou het verschil met ‘gewoon’ internet voor consumenten? Waarom zou je voor – een vaak toch wel iets duurder – zakelijk internetabonnement kiezen? Anders dan je misschien denkt, zit het verschil vaak niet eens in de snelheid van het internet, maar vooral in uitgebreidere opties en aanvullende diensten.

Wat zijn de verschillende voordelen van zakelijk internet?

De voordelen van internet specifiek voor ondernemers (zoals Ziggo internet) hebben dus in ieder geval te maken met uitgebreidere opties en aanvullende diensten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan pinbetalingen, een helpdesk die je 24 uur per dag kunt bereiken en een hogere beschikbaarheid. Ook kun je met een zakelijk internetabonnement gemakkelijker de btw terugvragen bij de Belastingdienst.

Wat is zakelijk internet? Wat zijn de voordelen van zakelijk internet?

Waarom is zakelijk internet duurder dan 'gewoon' internet?

Het grootste nadeel van zakelijk internet is vaak dat het duurder is dan internet voor particulieren. Die hogere prijs wordt door verschillende factoren beïnvloed. We noemden al de aanvullende diensten en de hogere beschikbaarheid. Omdat bedrijven over het algemeen meer afhankelijk zijn van het internet en dus geld mislopen als ze geen internet hebben, is het belangrijk dat de beschikbaar hoog is. Een derde factor is overboeking, oftewel: met hoeveel gebruikers de internetverbinding wordt gedeeld. Zakelijke verbindingen hebben een lagere overboeking, zodat de snelheid beter gegarandeerd kan worden.

Zakelijk internet: is dat ook interessant voor ZZP’ers?

Veel mensen denken dat zakelijk internet alleen maar interessant is voor grote bedrijven. Ook voor kleine bedrijven en ZZP’ers kent een zakelijk internetabonnement echter voordelen. Wanneer je extra service belangrijk vindt, is een zakelijke verbinding bijvoorbeeld het overwegen waard. Het gaat dan om die hogere beschikbaarheid, maar ook over opties voor een fallback-verbinding. Dit is een soort reserveverbinding, die je kunt gebruiken wanneer er storing optreedt.

Verschillende providers: wat is zakelijk internet van Ziggo?

Er zijn verschillende internetproviders die zakelijke internetabonnementen aanbieden. Als Solution Partner van VodafoneZiggo lichten we graag de zakelijke abonnementen van Ziggo uit. Ziggo biedt drie zakelijke abonnementen: Start, Complete, Max en Giga. Deze abonnementen zijn aan te vullen met (gratis) producten en diensten, zoals een bescherming tegen identiteitsdiefstal, spam en hackers. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk je bedrijfsnetwerk af te schermen van gasten.

Zakelijk internet: wat is de expertise van 3Bplus?

Onze activiteiten spitsen zich toe op alles wat met zakelijke televisie, telecom, internet/wifi en triple play te maken heeft, inclusief de benodigde netwerken. Zoals gezegd zijn we Solution Partner van VodafoneZiggo, zodat je bij ons verzekerd bent van het beste, complete alles in een-pakket voor een scherpe prijs. Kleine en middelgrote ondernemingen adviseren wij graag welk basispakket en welke aanvullende diensten het meest geschikt zijn voor hun activiteiten en groeiambities. Voor grote ondernemingen en instellingen bieden wij passende oplossingen voor hun communicatie-uitdagingen: gestandaardiseerd waar mogelijk, op maat waar nodig.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: