Vast Bellen van Ziggo bij 3Bplus

Naar vast en mobiel bel je extra voordelig met Vast Bellen van Ziggo. Bij Ziggo bel je naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor het voordelige tarief van 14 cent per minuut. Bovendien betaal je per seconde en kun je je huidige telefoonnummer gratis meenemen naar Ziggo. Bel je veel en kijk je liever niet op de klok? Breid dan je abonnement uit met Volop Bellen.

Vast Bellen van Ziggo bij 3Bplus

Als VodafoneZiggo-dealer staat 3Bplus je graag bij met advies en het bestellen van de diensten van de provider. Dat geldt voor telefonie, maar ook voor tv en internet. We helpen je graag, ook als er zich problemen voordoen:

Aangezien er zakelijke contracten ten grondslag liggen aan de extra consumentendiensten, die cliënten in de zorg, bungaloweigenaren of bewoners van een VVE kunnen bestellen, kunnen er problemen ontstaan bij het bestellen van deze consumentendiensten. Zo komen de achterliggende sub-adressen qua naamgeving bijvoorbeeld niet overeen met wat de aanvrager aangeeft. Hierdoor verloopt een aanvraag moeizaam of gaat het zelfs helemaal fout. Een bijkomend probleem is dat er mogelijk dubbele kosten in rekening gebracht, zowel via de eigenaar van de zakelijke aansluiting als via VodafoneZiggo.

3Bplus is wel op de hoogte van deze problematiek. We kunnen de door ons ingevoerde aanvragen controleren en eventuele gemaakte fouten weer rechttrekken.

We vertellen je op deze pagina graag over Ziggo TV & Streaming.

Vast Bellen van Ziggo: Volop Bellen

Bel onbeperkt naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers, met uitzondering van betaalde servicenummers. Dat is pas écht onbezorgd bellen.

Vast Bellen van Ziggo: Nummerbehoud

Stap je over op Ziggo Bellen? Dan neem je je oude vaste telefoonnummer gratis mee. Wanneer je Ziggo modem is aangesloten, nemen we binnen 1 werkdag je telefoonnummer over.

computer internet ethernet kabel netwerk

Vast Bellen van Ziggo: Extra lijn

Een tweede telefoonlijn bij je Vast Bellen abonnement is erg handig. Bijvoorbeeld als je met meerdere mensen een huis deelt. Of als je niet zonder je fax kunt.

Vast Bellen van Ziggo: Extra diensten

Heb je een Vast Bellen abonnement? Dan kun je verschillende extra diensten gebruiken die je niets extra kosten, zoals Voicemail, Driegesprek en Doorschakelen.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: