Track en trace-systeem: het nut van het volgen van mobiele objecten

Vier toepassingen van ons track en trace-systeem voor jouw bedrijf

Stel je voor dat je een uitgebreid wagenpark hebt met diverse voertuigen die dagelijks op de weg zijn. Of misschien ben je verantwoordelijk voor het beheer van kostbare machines en gereedschappen die op verschillende locaties worden gebruikt. We hoeven je dan niet te vertellen hoe uitdagend het is om constant zicht te houden op al deze mobiele objecten en ervoor te zorgen dat ze efficiënt worden gebruikt.

We stellen het track en trace-systeem van onze partner Regent Mobile aan je voor. Met dit systeem kun je mobiele objecten volgen en beheren. We zetten vier toepassingen en de bijbehorende voordelen voor je op een rijtje.

1. Track en trace-toepassing: Real-time locatie-informatie

Een van de belangrijkste voordelen van ons track en trace-systeem is dat het je realtime locatie-informatie van mobiele objecten biedt. Dat betekent dat je altijd weet waar je voertuigen, machines en gereedschappen zich bevinden. En dat stelt je onder meer in staat om efficiënter te plannen en routes te optimaliseren, waardoor je kunt besparen op brandstof- en onderhoudskosten.

Track en trace-toepassing: Je hebt een bezorgbedrijf met meerdere bestelwagens. Met ons track en trace-systeem kun je op een digitale kaart zien waar elk voertuig zich op elk moment bevindt. Als er een nieuwe bestelling binnenkomt, kun je eenvoudig het dichtstbijzijnde voertuig toewijzen, zodat de levertijd zo kort mogelijk is.

2. Track en trace-toepassing: Optimalisatie van resources

Door de locatie en het gebruik van mobiele objecten te volgen, krijg je inzicht in hoe je je middelen effectiever kunt inzetten. Dit is van onschatbare waarde voor bedrijven die afhankelijk zijn van een groot aantal voertuigen, machines en gereedschappen.

Track en trace-toepassing: Je werkt in de bouw en zet ons track en trace-systeem in om het gebruik van gereedschappen te volgen. Je ziet welke gereedschappen vaak worden gebruikt en welke minder. Op basis van deze gegevens kun je ervoor zorgen dat gereedschappen op de juiste locatie beschikbaar zijn, waardoor er minder tijd wordt verspild aan het zoeken.

Track en trace-toepassingen

3. Track en trace-toepassing: Verbeterde beveiliging

Zeker voor organisaties met een groot aantal mobiele objecten is het natuurlijk extra belangrijk om deze zo veilig mogelijk te houden. Ons track en trace-systeem helpt je je bezittingen te beschermen en de veiligheid van je werknemers te waarborgen.

Track en trace-toepassing: in de transportsector kan het volgen van voertuigen en het monitoren van rijgedrag van je chauffeurs bijdragen aan veiliger rijgedrag. Je kunt snelheidsovertredingen en onveilig rijgedrag opmerken en waar nodig maatregelen nemen, zoals rijtrainingen.

4. Track en trace-toepassing: Verhoogde productiviteit

Ons track en trace-systeem helpt je om de productiviteit binnen je onderneming te vergroten. Doordat je inzicht krijgt in het gebruik van je mobiele objecten, kun je operationele processen stroomlijnen.

Track en trace-toepassing: binnen een koeriersbedrijf kan het volgen van voertuigen en het plannen van routes op basis van real-time verkeersinformatie de tijd die je werknemers op de weg zijn flink verkorten. Dit leidt tot een hogere doorvoercapaciteit en natuurlijk ook tot tevreden klanten.

Zoals je hebben laten zien, biedt ons track en trace-systeem verschillende voordelen voor gebruikers die mobiele objecten moeten volgen en beheren. Door real-time locatie-informatie te verstrekken, resources te optimaliseren, de beveiliging te verbeteren en de productiviteit te verhogen, helpt ons systeem je efficiënter werken.

Wil je meer weten over het nut van ons track en trace-systeem of ben je geïnteresseerd in de implementatie van het systeem binnen je bedrijf? Neem gerust contact met ons op.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: