Toekomstgerichte connectiviteitsoplossingen voor hospitality

Samen met Smart Cable en LG werkt 3Bplus aan het realiseren van optimale gasttevredenheid, langdurige klantrelaties en toekomstgerichte connectiviteitsoplossingen voor moderne hospitality.

Connectiviteit voor moderne hospitality

Het realiseren van een ontspannen en comfortabel verblijf waarbij gasten zich echt thuis voelen, dat is het doel van elk hospitality-bedrijf. Om aan de eisen van hun gasten te voldoen, moeten moderne hospitality-bedrijven connectiviteitsopties aanbieden, die voor de meeste gasten al onderdeel zijn van hun dagelijks leven. Supersnel internet, televisies en beeldschermen die geschikt zijn voor multiplatform-streaming en -casting zijn de norm geworden. Het op grotere schaal aanbieden van deze diensten kan een uitdaging vormen op het gebied van implementatie, onderhoud en kosten.

Alles-in-één-tv-oplossingen

Dankzij een partnerschap met 3BPlus, de vertrouwde adviseur op het gebied van telecom en slimme technologie, en gerenommeerde system integrator Smart Cable Technology, speelt LG direct in op de behoefte van de horeca: een geïntegreerde connectiviteitsoplossing. Deze samenwerking is erop gericht klanten efficiënte, alles-in-één-tv-oplossingen te bieden (zowel voor hotels als voor recreatieparken), die niet alleen aan de huidige en de toekomstige eisen voldoen, maar deze zelfs overtreffen.

Toekomstgerichte oplossingen voor moderne hospitality

Toekomstbestendige oplossingen

Een gedeelde filosofie en werkwijze zijn essentieel om samen met partners uitzonderlijke service te bieden. Als het om connectiviteit gaat, is het bouwen van een toekomstbestendige oplossing, die tegemoetkomt aan de huidige én de toekomstige behoeften van de klant, van vitaal belang voor bestendigheid, zowel op zakelijk niveau als bij de relatie tussen klant en leverancier. 3BPlus, LG en Smart Cable delen deze visie.

Behoeften bepalen en oplossingen beoordelen

3BPlus werkt rechtstreeks samen met de klant om zijn behoeften te bepalen en mogelijke oplossingen te beoordelen. Zij slaan een brug tussen de klant en eventuele leveranciers en ondersteunen de klant op uitzonderlijke wijze. Zodra een oplossing is gevonden, zorgt Smart Cable voor de implementatie van de technische aspecten, of het nu gaat om bestaande infrastructuur of de aanleg van nieuwe netwerken. LG levert de klant de beeldschermen en televisies die hij nodig heeft, in dit geval de hotel-tv's.

Zowel 3BPlus als Smart Cable beschikken over een ruime ervaring, waardoor zij bij uitstek geschikt zijn om rechtstreeks in te spelen op de individuele behoeften en eisen van de klant. Dit niveau van flexibiliteit is de sleutel tot succes en uitstekende service.

Echt complete oplossingen

Een complete oplossing kan meer omvatten dan supersnel internet en geïntegreerde streamingdiensten, zoals oplaadpalen voor elektrische voertuigen, airconditioningunits en verlichtingssystemen. De netwerken die 3BPlus en Smart Cable presenteren en installeren zijn altijd modulair, wat betekent dat als een klant in de toekomst extra mogelijkheden nodig heeft, een volledige upgrade niet nodig is. Dit kan de klant op de lange termijn geld besparen en vormt een langdurige klantrelatie die is opgebouwd rond voortdurende service en ondersteuning.

Jan Willem Blok, LG Electronics: "Het is heel belangrijk om zaken te doen met bedrijven als 3BPlus en Smart Cable omdat zij echt weten waar ze mee bezig zijn. Het verkopen van een hoteltelevisie of een ander product gaat niet alleen over het verkopen van een doosje. Het gaat om het bieden van een complete oplossing aan de eindgebruiker."

LG Information Display biedt digital signage oplossingen voor verschillende zakelijke omgevingen, zoals de overheid, het bedrijfsleven en de recreatie. Hoewel deze samenwerking zich richt op de hospitality-sector, met name vakantieparken, kunnen de gezamenlijke aanpak en de producten overal worden toegepast.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Lees het originele artikel bij LG.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: