In 12 maanden tijd naar een duurzaam, energiezuinig hotel

Met Nexus Reset veranderen wij jehotel in een energie-efficiënte, duurzame onderneming. We helpen hotels kosteneffectief over te schakelen op hernieuwbare energie en hun energieverbruik te verminderen.

Vanwege de torenhoge energieprijzen is energieverbruik een nog belangrijkere kwestie geworden voor veel hotels. Gelukkig kan technologie je helpen om je energieverbruik te verminderen. Een betrouwbare adviseur kan je helpen bij het uitkiezen en het implementeren van de juiste technologie. Een van onze producten is Nexus Reset, dat we samen met onze partner Nexus Hospitality ontwikkelen.

Een energiezuinig hotel

De basis van elk duurzaam bedrijf zijn gegevens. Nexus Reset biedt een gedetailleerd inzicht in het energieverbruik van je hotel, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen en de juiste oplossingen kunt kiezen om energie te besparen en eventueel zelf op te wekken.

Wij meten je elektriciteitsnet met zeer nauwkeurige, eenvoudig te installeren meetapparatuur. Dit levert gedetailleerde informatie op over je elektriciteitsnet. We meten zelfs op het niveau van individuele apparaten. Na een maand hebben we voldoende gegevens verzameld om een rapport om te stellen dat laat zien waar er ruimte is voor verbetering op het gebied van kosten en waar er mogelijk gevaarlijke situaties kunnen ontstaan, zoals kortsluiting.

Om de energiecyclus van je hotel beter te begrijpen en alle punten met elkaar te verbinden, bezoekt een van onze energieconsultants je hotel. Zij bestuderen je netwerk, installaties en bedrijfsprocessen. Op die manier weten we precies hoeveel stroom er waar en wanneer wordt gebruikt, en door welk apparaat of tijdens welk proces.  

hotel buiten groen landschap zee omgeving gras

Duurzame oplossingen voor hotels

Na onze grondige analyse kunnen we oplossingen kiezen waarmee we je hotel kunnen omvormen tot een duurzame, kosteneffectieve en toekomstbestendige onderneming. Deze omvatten oplossingen die energie opwekken en opslaan en de gebruikte energie beheren. Denk aan energie-efficiënte producten, slimme batterijen en het automatiseren van de thermostaat. Onze bevindingen worden gepresenteerd in een rapport, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen op basis van nauwkeurige gegevens.

De volgende stap in de Nexus Reset is het toepassen van onze oplossingen om je te helpen energie te besparen. We ondersteunen je bedrijf daar graag bij. We kunnen de implementatie van deze oplossingen plannen, de leiding nemen bij de realisatie ervan, de status bewaken, regelmatig verslag uitbrengen over deze status en het tijdschema, en kwaliteitscontroles uitvoeren.

12 maanden

Na 12 maanden meten we opnieuw de prestaties van de door jouw gekozen oplossingen. Zo krijg je concrete gegevens over het succes van je inspanningen tot nu toe en een overzicht van eventuele verbeterpunten. Dat biedt een solide basis voor verdere actie. Natuurlijk kunnen we je ook daar weer ondersteunen; of het nu gaat om monitoring op lange termijn of om nieuwe oplossingen.

Wil je ook zo energiezuinig en zo efficiënt mogelijk werken? Wil je gasten aantrekken met je status als duurzaam hotel? We helpen hotels graag met de beste technologische oplossingen op het gebied van duurzaamheid. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

We kunnen je ook helpen met oplossingen op het gebied van telecom en comfort, zoals wifi, tv, elektronische sloten, bewegingssensoren en nog veel meer.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: