3Bplus – Technische oplossingen voor bedrijven

Bedrijven

Wij bij 3Bplus kunnen u helpen overzicht te vinden en behouden wat betreft uw telecomvoorzieningen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor een QuickScan waarmee uw facturen gecontroleerd worden. Hierdoor krijgt u beter zicht op uw gedrag en de daarmee samenhangende kosten. Ook kunt u met dit inzicht een weloverwogen keuze maken voor een andere provider, waarbij we u voorstellen van diverse aanbieders kunnen voorleggen. Daarnaast kunnen we u helpen met de keuze voor netwerken en de exploitatie hiervan. Zo kunnen we u voorbeeldprojecten tonen, waarbij diverse oplossingen, zoals glasvezel, coax en draadloos, eventueel gecombineerd, gerealiseerd zijn. We kijken hierbij naar de relatie tussen infrastructuur en diensten.

Bedrijfsverzamelgebouwen

Helaas laten telecomvoorzieningen als internet en telefonie vaak te wensen over in bedrijfsverzamelgebouwen, zo ligt er veelal geen kabelaansluiting, voldoet DSL niet en is glasvezel te duur. Zodoende bieden wij bij 3Bplus samen onze partners het volgende concept: we bieden internetaansluitingen met hoge down- en upstream bandbreedte, die geschikt zijn voor online softwarediensten. Ook bieden we telefonie, welke per toestel afgenomen kan worden, met dezelfde functionaliteiten als een professionele telefooncentrale. En ten slotte bieden we een volledig beheerd netwerk en facturering op maat. Om deze diensten aan te kunnen bieden, realiseren we bij 3Bplus een netwerk binnen het gebouw of maken we het bestaande netwerk geschikt.

Bedrijventerreinen

Veel op bedrijventerreinen gevestigde bedrijven hebben interesse in een verbetering van telecomdiensten. De kosten van oplossingen hiervoor zijn echter hoog. Wij bij 3Bplus hebben daarom een model ontwikkeld, waarbinnen we de vraag van diverse stakeholders bundelen. Zodoende vergroten we de kans op succes, zoals bijvoorbeeld de komst van glasvezel op uw terrein.

Totaaloplossingen

Het aangaan van een traject, waarbij belangrijke keuzes gemaakt moeten worden, waarvan de bouw overzien moet worden en waarover het beheer geregeld moet worden: wij bij 3Bplus bieden dit type totaaloplossing. We brengen advies uit over verschillende oplossingen en regelen de organisatie rondom de realisatie van uw maatwerkoplossing, zo contacteren we de verschillende betrokken partijen en kopen we de benodigde diensten is. Na de bouw kunnen we uw netwerk en diensten laten beheren, we voeren controle uit over afspraken die u heeft met derden, houden we de administratie van facturen bij, en bemiddelen we bij eventuele problemen, die we vervolgens uiteraard zo snel mogelijk oplossen.

Kenmerken en voorbeelden van duurzaamheid voor bedrijven