Zakelijke wifi: alles over zakelijke wifi van Ziggo

Zakelijke wifi: de voordelen en de abonnementen van Ziggo

We vertellen je in dit artikel alles over zakelijke wifi. Als Solution Partner van Ziggo hebben we daarbij ook aandacht voor de zakelijke wifi-opties van de provider.

Zakelijke wifi: wat is het voordeel van zakelijk internet?

Als ondernemer kun je ervoor kiezen om zakelijk internet te nemen. Anders dan je misschien denkt, zit het verschil vaak niet eens in de snelheid van het internet, maar vooral in uitgebreidere opties en aanvullende diensten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan pinbetalingen, een helpdesk die je 24 uur per dag kunt bereiken en een hogere beschikbaarheid.

Zakelijke wifi: dit zijn de abonnementen van Ziggo zakelijk

Er zijn verschillende internetproviders die zakelijke internetabonnementen aanbieden. Als Solution Partner van VodafoneZiggo lichten we graag de zakelijke abonnementen van Ziggo uit:

1. Start: 60/10 Mbps

2. Complete: 300/40 Mbps

3. Max: 600/50 Mbps

4. Giga: 1000/50 Mbps

Het Start-pakket biedt de basics die iedere ondernemer nodig heeft. Met het Complete-pakket kun je met wel 50 apparaten online. Dit pakket biedt ook een hogere uploadsnelheid voor cloud-applicaties en het versturen van bestanden. Het Max-pakket komt in beeld als er veel gelijktijdig gebruik wordt gemaakt van apparaten en zware online applicaties. Ten slotte dan het Giga-pakket, waarmee je ook in de toekomst klaar bent voor iedere denkbare toepassing. De abonnementen kennen ook een Pro-variant, waarmee je toegang krijgt tot aanvullende diensten, zoals hosted VoIP en vaste IP-adressen.

Zakelijke wifi: alles over zakelijke wifi van Ziggo

Zakelijk wifi: wat zijn de voordelen van zakelijke wifi?

Bij zakelijk internet hoort natuurlijk ook zakelijk wifi. Zakelijk wifi werkt net even anders dan ‘gewone’ wifi. Zo is de zakelijke variant wat robuuster. Daar bedoelen we mee dat zakelijk wifi minder vatbaar is voor storingen van buitenaf of andere wifi-netwerken. Ook is het goed om te weten dat zakelijke wifi met een andere beveiligingsmethode werkt. Consumentenwifi werkt met een toegangscode die voor iedereen hetzelfde is en dus bij de verkeerde personen terecht kan komen. Bij zakelijke wifi is het echter mogelijk om voor iedereen een aparte gebruikersnaam en wachtwoord aan te vragen.

Zakelijke wifi: dit zijn de extra’s bij zakelijke wifi van Ziggo

Ziggo wifi zakelijk kent verschillende voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende aanvullende (gratis) producten en diensten. Het gaat dan bijvoorbeeld om Multi Wifi, waarmee je een gescheiden wifinetwerk voor medewerkers en gasten opzet. Ook handig zijn de smart Wifiboosters. Zoals de naam al doet vermoeden, geven deze apparaten je wifi een boost. Ideaal wanneer je wifisignaal op sommige plekken minder sterk is. Ziggo heeft ook slimme wifiboosters met SmartWifi, waarmee je de wifi in je hele pand verbetert. De wifiboosters met SmartWifi werken automatisch samen om één groot wifinetwerk te maken. De apparaten schakelen vanzelf naar de beste frequentie en verdelen het signaal over alle wifi-apparaten, zodat je altijd het snelste wifisignaal gebruikt.

Zakelijke wifi: wat kan 3Bplus voor jouw bedrijf betekenen?

Met de explosieve groei van het gebruik van mobiele apparaten is een goede, stabiele wifi-voorziening voor veel bedrijven cruciaal. Bij 3Bplus kijken we graag naar de beste internet- en wifi-oplossingen voor jouw bedrijf. We zetten zoveel mogelijk standaardoplossingen in om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar kunnen ook maatwerk bieden als dat beter is voor je business. 3Bplus adviseert, scant je huidige situatie en richt je netwerk in, voor inpandige en outdoor wifi. Zodat jij, en je gasten of bezoekers, altijd en overal online kunnen zijn.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: