Thuis aan het werk vanwege het coronavirus?

Tips voor thuiswerkers van VodafoneZiggo

De uitbraak van het coronavirus heeft grote invloed op onze samenleving. Zo werken er nog steeds heel veel mensen thuis. Alle thuiswerkers en veel bedrijven rekenen er nu op om met hun werk, collega’s en klanten in contact te kunnen blijven. VodafoneZiggo deelt daarom graag wat tips over thuiswerken! Het gaat dan onder meer om informatie over samenwerken op afstand en het verbonden te blijven met collega’s en mede-ondernemers.

Om daad bij woord te voegen, biedt Vodafone Business alle zakelijke klanten daarnaast ook nog gratis Microsoft Teams-licenties aan voor een periode van 6 maanden. Daarbij krijgt u gratis ondersteuning aan bij activatie, inrichting van de tenant en adoptie-advies hoe de licenties het beste ingezet kunnen worden.

3Bplus als Solution Partner van VodafoneZiggo

3Bplus is trots zich Solution Partner van VodafoneZiggo te mogen noemen. Voor bedrijven die op zoek zijn naar onafhankelijk advies over telecomzaken werkt VodafoneZiggo samen met partners zoals 3Bplus. We zijn getraind en gecertificeerd op een groot gedeelte van het VodafoneZiggo Business-portfolio en hebben ervaring met de gezamenlijke uitrol van diensten op het gebied van communicatie/connectivity.

3Bplus en VodafoneZiggo werken intensief samen en kunnen u totaal ontzorgen. We zijn gewend bedrijfskritische projecten met succes op te leveren door middel van maatwerk en een hoog serviceniveau. Bovendien zijn wij lokaal en regionaal vertegenwoordigd. Wij kennen u, en kunnen snel en gemakkelijk schakelen! Samen met VodafoneZiggo staan we sterker en kunnen we iedere klantvraag invullen.

Waarom kiezen voor de expertise van 3Bplus?

Onze activiteiten spitsen zich toe op alles wat met zakelijke televisie, telecom, internet/wifi en triple play te maken heeft, inclusief de benodigde netwerken. Kleine en middelgrote ondernemingen adviseren wij graag welk basispakket en welke aanvullende diensten het meest geschikt zijn voor hun activiteiten en groeiambities. Voor grote ondernemingen en instellingen bieden wij passende oplossingen voor hun communicatie-uitdagingen: gestandaardiseerd waar mogelijk, op maat waar nodig.

Dit zijn de zakelijke abonnementen van Ziggo

We zetten tot slot de verschillende zakelijke abonnementen op een rijtje. Het Start-pakket biedt de basics die iedere ondernemer nodig heeft, namelijk snel en stabiel internet in combinatie met krachtige wifi en gegarandeerde service. Met het Complete-pakket kun je met wel 50 apparaten online. Dit pakket biedt ook een hogere uploadsnelheid voor cloud-applicaties en het versturen van (beeld)bestanden. Het Max-pakket is interessant als er veel gelijktijdig gebruik wordt gemaakt van apparaten en zware online applicaties als Office 365. Ook kun je met dit pakket grote bestande versturen. Ten slotte noemen we het Giga-pakket. Hiermee behaal je altijd optimale snelheid. Zodoende ben je met Giga klaar voor de toekomst en iedere denkbare toepassing.

De (gratis) extra’s van Ziggo internet voor zakelijke klanten

Bij Ziggo zakelijk internet kun je kiezen uit verschillende aanvullende (gratis) producten en diensten. Het gaat dan bijvoorbeeld om Ziggo Safe Online, waarmee je beschermd bent tegen identiteitsdiefstal, spam en hackers die op je privé en bedrijfsgegevens uit zijn. Of neem Multi Wifi, waarmee je een gescheiden wifinetwerk voor medewerkers en gasten opzet. Daarnaast kennen de zakelijke abonnementen ook een Pro-variant. Hierbij krijg je toegang tot enkele exclusieve aanvullende diensten. Het gaat dan bijvoorbeeld om hosted VoIP, Office 365 en vaste IP-adressen.

Neem voor meer informatie over dit aanbod en alle andere VodafoneZiggo-diensten contact met ons op.

vodafone business logo
nl_NLNederlands