078-2034021 [email protected]

Tips voor thuiswerkers van VodafoneZiggo

De uitbraak van het coronavirus heeft grote invloed op onze samenleving. Zo werken er nog steeds heel veel mensen thuis. Alle thuiswerkers en veel bedrijven rekenen er nu op om met hun werk, collega’s en klanten in contact te kunnen blijven. VodafoneZiggo deelt daarom graag wat tips over thuiswerken! Het gaat dan onder meer om informatie over samenwerken op afstand en het verbonden te blijven met collega’s en mede-ondernemers.

Om daad bij woord te voegen, biedt Vodafone Business alle zakelijke klanten daarnaast ook nog gratis Microsoft Teams-licenties aan voor een periode van 6 maanden. Daarbij krijgt u gratis ondersteuning aan bij activatie, inrichting van de tenant en adoptie-advies hoe de licenties het beste ingezet kunnen worden.

3Bplus als Solution Partner van VodafoneZiggo

3Bplus is trots zich Solution Partner van VodafoneZiggo te mogen noemen. Voor bedrijven die op zoek zijn naar onafhankelijk advies over telecomzaken werkt VodafoneZiggo samen met partners zoals 3Bplus. We zijn getraind en gecertificeerd op een groot gedeelte van het VodafoneZiggo Business-portfolio en hebben ervaring met de gezamenlijke uitrol van diensten op het gebied van communicatie/connectivity.

3Bplus en VodafoneZiggo werken intensief samen en kunnen u totaal ontzorgen. We zijn gewend bedrijfskritische projecten met succes op te leveren door middel van maatwerk en een hoog serviceniveau. Bovendien zijn wij lokaal en regionaal vertegenwoordigd. Wij kennen u, en kunnen snel en gemakkelijk schakelen! Samen met VodafoneZiggo staan we sterker en kunnen we iedere klantvraag invullen.

Neem voor meer informatie over dit aanbod en alle andere VodafoneZiggo-diensten contact met ons op.

vodafone business logo
Share This