Met technologie naar een slim en duurzaam hotel

Hotels willen graag verduurzamen en zo efficiënt mogelijk werken. Daarnaast verwachten gasten tegenwoordig dat een hotel is uitgerust technologie die hun verblijf zo aangenaam mogelijk maakt. We helpen hotels graag met de beste technologische oplossingen.

Samen met onze gerenommeerde partners, zoals Nexus Hospitality, helpen we hotels met het vinden en het toepassen van de beste technologische oplossingen voor duurzaamheid en comfort. Het gaat dan onder meer om oplossingen voor internet en tv, en (slimme) sensortechnologie, waarmee hoteliers kunnen verduurzamen én kunnen besparen.

Om welke oplossingen het dan zoal gaat?

  • We kunnen hoteliers bijvoorbeeld helpen met slimme batterijen waarin groene stroom opgeslagen kan worden. Ook kunnen we hen helpen bij het monitoren van hun energieverbruik. De verzamelde data over dat energieverbruik kan vervolgens geanalyseerd worden, zodat we de juiste oplossingen, zoals energiezuinig producten, kunnen kiezen.
  • Ook kunnen we je als hotelier helpen met het kiezen en toepassen van domotica. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de bediening van raamdecoratie en verlichting te automatiseren. Daarnaast bieden we elektronische sloten, waarmee je kunt monitoren of de gast aanwezig is en de schoonmaak op het juiste moment kan aankloppen.
  • Tot slot dan telecom. Voor alle wensen op het gebied van televisie, telefonie, internet en wifi kunt je bij ons terecht. Uiteraard inclusief het inrichten van de daarvoor benodigde netwerken. Denk onder meer aan het inrichten van je wifinetwerk, tv-distributie over je eigen netwerk en content op maat.

Of je nu je wifinetwerk wilt verbeteren, op zoek bent naar de nieuwste tv-technologie, je energieverbruik wilt monitoren, vooral geïnteresseerd bent in domotica, of je hotel zelfs helemaal slim wilt maken, we helpen je graag met de beste oplossingen. En omdat elk hotel anders is, leveren we altijd maatwerk: we zorgen ervoor dat de oplossingen perfect aansluiten bij je specifieke situatie. Op die manier kun je namelijk maximaal voordeel behalen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

hotel huis woning slot deur eslot elektronisch slot

Nexus Reset

Een van onze producten is de Nexus Reset, waarmee je een gedetailleerd inzicht in het energieverbruik van je hotel krijgt. We meten je energieverbruik tot op het niveau van individuele apparaten. Onze meetapparatuur is zeer nauwkeurig, maar toch zo simpel te installeren dat we je bestaande netwerk niet eens hoeven te onderbreken. Door de verzamelde data over je energieverbruik te analyseren, kunnen we de juiste oplossingen kiezen om energie te besparen. Denk aan het automatiseren van je thermostaat en het verbinden van apparaten, waardoor deze energiezuiniger werken. In twaalf maanden tijd wordt je hotel gereset naar een duurzaam hotel.

Nexus Smart Hotel

Het tweede product dat we uitlichten, is Nexus Smart Hotel. Dankzij slimme oplossingen kun je het beheer van je hotel stroomlijnen en zelfs automatiseren. Dankzij domotica kunnen hotelgasten bijvoorbeeld op afstand de verlichting uitschakelen. Een slim hotel is ook een persoonlijk hotel. Gasten krijgen bijvoorbeeld via de tv toegang tot informatie over de beschikbaarheid van de wellness, waarbij ze ook meteen een afspraak kunnen maken. Tot slot laat een slim hotel je slimmer en efficiënter werken. Het verzamelen en analyseren van data stelt je bijvoorbeeld in staat om weloverwogen beslissingen te nemen.  

Wil je meer weten over wat we voor jou als hotelier kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: