Haal alles uit Internet van Ziggo met 3Bplus

Streamen, videobellen, en bestanden up- en downloaden: je wilt snel en stabiel internet. Dat krijg je via Ziggo met het Giganet tot 1 Gbit/s en het krachtige modem.

Internet van Ziggo bij 3Bplus

Als VodafoneZiggo-dealer staat 3Bplus je graag bij met advies en het bestellen van de diensten van de provider. Dat geldt voor internet, maar ook voor tv en telefonie. We helpen je graag, ook als er zich problemen voordoen:

Aangezien er zakelijke contracten ten grondslag liggen aan de extra consumentendiensten, die cliënten in de zorg, bungaloweigenaren of bewoners van een VVE kunnen bestellen, kunnen er problemen ontstaan bij het bestellen van deze consumentendiensten. Zo komen de achterliggende sub-adressen qua naamgeving bijvoorbeeld niet overeen met wat de aanvrager aangeeft. Hierdoor verloopt een aanvraag moeizaam of gaat het zelfs helemaal fout. Een bijkomend probleem is dat er mogelijk dubbele kosten in rekening gebracht, zowel via de eigenaar van de zakelijke aansluiting als via VodafoneZiggo.

3Bplus is wel op de hoogte van deze problematiek. We kunnen de door ons ingevoerde aanvragen controleren en eventuele gemaakte fouten weer rechttrekken.

We vertellen je op deze pagina graag meer over Internet van Ziggo.

Internet van Ziggo: Perfecte wifi met SmartWifi

Je wifi is bij Ziggo slimmer dan ooit. Want je hebt door een software-update van je modem al SmartWifi in huis! En combineer je het SmartWifi-modem, de pods (de slimme wifi-versterkers) en de app, dan kun je nog meer uit je wifi halen. SmartWifi doet namelijk al het regelwerk en zorgt voor perfecte wifi in huis.

computer internet ethernet netwerk kabel

Internet van Ziggo: SmartWifi-modem

Ziggo heeft van je modem een SmartWifi modem gemaakt, en dat is het basisstation voor een mesh-wifi-systeem. Met andere woorden: wifi 2.0.

SmartWifi zorgt voor:

  • De beste frequentie, het modem schakelt automatisch naar de beste frequentie voor het beste wifi-signaal.
  • Verdeling naar gebruik, het modem verdeelt de wifi slim onder de apparaten. Elk apparaat in huis krijgt de snelheid die het nodig heeft.
  • Het snelste wifi-punt, het modem kiest automatisch het beste wifi-punt voor de beste verbinding.

Internet van Ziggo: SmartWifi-pods

SmartWifi-pods zijn slimme wifi-versterkers die zorgen dat je overal en altijd in huis perfecte wifi hebt. Je kunt SmartWifi-pods huren of kopen die slim met je SmartWifi-modem samenwerken in een mesh-wifi-systeem. Heb je ze nodig? Dat check je met de Wifi Thuisscan in de SmartWifi-app.

Internet van Ziggo: SmartWifi-app

Je kunt meteen aan de slag met de SmartWifi-app. Download hem en doe de Wifi Thuisscan: heb jij overal in huis al perfecte wifi? Ontdek waar je misschien een SmartWifi-pod nodig hebt. De app helpt je ook met het installeren van de pods.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: