Een upgrade voor Red en Red Pro-abonnementen

Upgrade van Red en Red Pro-abonnementen

Onlangs zijn de nieuwe Red en Red Pro-abonnementen van Vodafone Business ingegaan. Het gaat daarbij om een upgrade, voor zowel nieuwe als bestaande klanten. We leggen u op deze pagina graag uit wat deze upgrade precies inhoudt.

Vodafone introduceerde haar nieuwe Red en Red Pro-abonnementen eerder deze maand. De upgrade betekent dat deze Vodafone-abonnementen nu volledig 5G ready zijn. Daarnaast is de hoeveelheid data van de abonnementen verhoogd. Met de nieuwe abonnementen biedt Vodafone klanten meer data, vaak zelfs nog voor een lagere prijs. Daarnaast maakt de versimpeling van het assortiment het voor klanten makkelijker om het juiste product te kiezen.

Wat is Red Pro van Vodafone?

Red Pro is het zakelijke mobiele abonnement van VodafoneZiggo. Met een zakelijk Red Pro-abonnement bent u altijd bereikbaar en gaan de zaken gewoon door, zonder extra kosten. Veilig online samenwerken, uw mail checken, de bankzaken regelen of die klantpresentatie updaten. Met Red Pro heeft u uw hele bedrijf binnen handbereik.

De drie Red Pro-abonnementen van Vodafone

Voor elke ondernemer is er een passend Red Pro-abonnement. Voor degene die af en toe een belletje pleegt tot de ondernemer die aan de telefoon vastgeplakt zit. Alle Red Pro-abonnementen zijn beschikbaar met toestel en als Sim Only.

Red Pro ConnectRed Pro SelectRed Pro Unlimited
10 GB data25 GB dataUnlimited data
Onbeperkt min/sms binnen EU-landenOnbeperkt min/sms binnen EU-landenOnbeperkt min/sms binnen EU-landen
Onbeperkt min/sms naar andere EU-landenOnbeperkt min/sms naar andere EU-landenOnbeperkt min/sms naar andere EU-landen
27 euro per maand (looptijd twee jaar)30 euro per maand (looptijd twee jaar)33 euro per maand (looptijd twee jaar)

Wat zijn de voordelen van Red Pro van Vodafone?

Wat zijn de voordelen van dit abonnement? Met een zakelijk mobiel Red Pro-abonnement werkt u altijd eenvoudig en veilig vanaf elke locatie in Nederland en de EU. Met een databundel die bij u past. Met een zakelijk abonnement kunt u gebruik maken van zakelijke extra’s – de Premiums.

  • Met Red Pro kunt u overal online werken en zakendoen. Door bijvoorbeeld het veilig delen van bestanden met 1 TB cloudopslag, gemakkelijk samenwerken via Teams of overal toegang tot uw Office programma’s met Microsoft 365.
  • Samen met uw collega’s altijd online werken? Dan kan de databundel soms net te weinig zijn. Gebruik dan het Red Pro Team; daarmee deelt u onderling de data. Dat is pas slim samenwerken! Geen collega’s? Kies dan Red Pro Unlimited met onbeperkte data.
  • Veilig werken in de cloud, dat is essentieel om overal en altijd online te kunnen werken. Daarom is er Vodafone Mobiele Beveiliging; als extra toe te voegen bij de Red Pro abonnementen en standaard inbegrepen bij Red Pro Unlimited.

Wilt u meer weten over de Red Pro en Red-abonnementen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor 3Bplus?

Zakelijke communicatieprojecten omvatten vaak ook telefonie. 3Bplus kan dit belangrijke aspect van uw bedrijfsvoering meenemen in het complete advies. Ook kunnen wij een scan uitvoeren van uw huidige telefonie-omgeving en de daaruit voortvloeiende verbeterpunten voor u realiseren. Voor betere bereikbaarheid en lagere kosten.

Mobiele connectiviteit gaat verder dan bellen en een dataverbinding via de smartphone. Met mobiel internet is het mogelijk om een compleet mobiele infrastructuur te realiseren. Ook mobiel bellen en vast mobiele integratie zijn nog steeds diensten om een goed advies over te krijgen.

Wilt u meer weten over de Red Pro en Red-abonnementen? Neem dan gerust contact met ons op.

vodafone business logo

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: