078-2034021 [email protected]

Upgrade van Red en Red Pro-abonnementen

Onlangs zijn de nieuwe Red en Red Pro-abonnementen van Vodafone Business ingegaan. Het gaat daarbij om een upgrade, voor zowel nieuwe als bestaande klanten. We leggen u op deze pagina graag uit wat deze upgrade precies inhoudt.

Vodafone introduceerde haar nieuwe Red en Red Pro-abonnementen eerder deze maand. De upgrade betekent dat deze Vodafone-abonnementen nu volledig 5G ready zijn. Daarnaast is de hoeveelheid data van de abonnementen verhoogd. Met de nieuwe abonnementen biedt Vodafone klanten meer data, vaak zelfs nog voor een lagere prijs. Daarnaast maakt de versimpeling van het assortiment het voor klanten makkelijker om het juiste product te kiezen.

Wat is Red Pro van Vodafone?

Red Pro is het zakelijke mobiele abonnement van VodafoneZiggo. Wat zijn de voordelen van dit abonnement? Slim werken op het krachtige GigaNet Thuis van VodafoneZiggo, op kantoor of onderweg. Met een zakelijk mobiel Red Pro-abonnement werkt u altijd eenvoudig en veilig vanaf elke locatie in Nederland en de EU. Met een databundel die bij u past. Met een zakelijk abonnement kunt u gebruik maken van zakelijke extra’s – de Premiums. Zo kunt u bijvoorbeeld op een veilige manier bestanden delen met 1 TB-cloudopslag.

Wilt u meer weten over de Red Pro en Red-abonnementen? Neem dan gerust contact met ons op.

vodafone business logo
Share This