Zorg: Nederlandse tech-bedrijven die corona bestrijden

Met de Dutch Tech Heroes-lijst wil Techleap.nl overzichtelijk maken welke Nederlandse startups zich bezig houden met het bestrijden van de coronacrisis.

In de huidige coronacrisis zijn we in toenemende mate afhankelijk van digitale en technologische oplossingen. Zodoende zetten we eerder al eens een aantal sensoroplossingen op een rijtje. Ook Techleap.nl wil inzichtelijk maken welke bedrijven een bijdrage willen leveren aan het coronaproof maken van onze samenleving. Daarbij richt men zich in het bijzonder op startups en scale-ups.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

Techleap covid-19 corona start-ups scale-ups bedrijven technologie tech
Techleap covid-19 corona start-ups scale-ups bedrijven technologie tech

Nederlandse corona-techbedrijven

Met de lijst Dutch Tech Heroes fighting COVID-19 wil Techleap.nl een beeld geven van wat Nederlandse startups en scale-ups in deze crisis te bieden hebben. De 155 geïdentificeerde startups bestrijden het coronavirus op het gebied van gezondheid, onderwijs, arbeidsbemiddeling, bedrijfssoftware, media en voeding.

Nils Beers, CEO Techleap.nl: “In deze tijd van crisis wil Techleap.nl startups in nood en startups die COVID-19 helpen bestrijden met hun oplossingen, ‘empoweren’. Met dit overzicht zetten we de spotlight op de startups en scale-ups die met hun diensten en producten bijdragen aan de strijd tegen het coronavirus en hopen we hun groei te versnellen.”

Techleap.nl zal de lijst blijven updaten, zodat het ecosysteem en het Nederlandse publiek op de hoogte blijven van de nieuwste tech-initiatieven in de strijd tegen COVID-19. Startups en scale-ups die toegevoegd willen worden aan de lijst kunnen zich hier aanmelden.

Meer weten over dit onderwerp?

Misschien vind je deze artikelen ook interessant:

Coronaproof met sensoren én oog voor onze privacy
De inzet van zorgrobots tijdens de coronacrisis
Social distancing-technologie tijdens de coronacrisis
De inzet van technologie bij diagnose en behandeling van corona

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: