078-2034021 algemeen@3bplus.nl

Wifi – onmisbaar voor uw communicatie

Wilt u uw wifi-netwerk verbeteren of draadloos internet als dienst aanbieden aan uw gasten of bezoekers? 3Bplus onderzoekt wat de beste opties zijn voor uw organisatie en adviseert u welk wifi-netwerk het beste aansluit bij uw wensen en eisen. Ons full-service aanbod op het gebied van wifi strekt van onderzoek en advies tot en met implementatie en beheer.

Advies

3Bplus adviseert u graag over een optimale toepassing van wifi voor uw organisatie of onderneming. Dat pakken we altijd grondig aan. We inventariseren uw wensen en eisen, bijvoorbeeld een gescheiden wifi-netwerk voor intern gebruik en voor uw cliënten, bewoners, gasten of bezoekers. Vervolgens voeren we een korte verkenning uit van de fysieke situatie. Op basis daarvan stellen we een advies op maat op, inclusief een business case die de technische, commerciële en financiële impact duidelijk maakt. De volgende stap is een duidelijke projectdefinitie, waarin we het technische ontwerp van uw wifi-netwerk weergeven met een overzichtelijke plattegrond waarop de wifi-access points staan aangegeven. Alles voorzien van een heldere, begrijpelijke toelichting.
 

Werkt uw wifi-netwerk niet goed?

Wifi maakt gebruik van radiofrequenties. Werkt uw wifi-netwerk niet optimaal, dan komen onze experts graag bij u langs voor een site survey (deze kan ook onderdeel zijn van ons advies). Wij doen dan verschillende metingen om uw locatie te verdelen in heatmaps en aanwezige storingsbronnen op te sporen. Onze bevindingen en adviezen leggen we vast in een uitgebreide rapportage, op basis waarvan u kunt beslissen welke vervolgstappen u wilt zetten.

Aanleg, binnen én buiten

Wilt u de aanleg of de upgrade van uw wifi-netwerk in betrouwbare handen leggen? 3Bplus ontzorgt u graag. Wij kunnen de juiste partijen inschakelen, projectmanagement uitvoeren en werkzaamheden coördineren, zodat alles op rolletjes en volgens plan verloopt.
Voor outdoor-oplossingen – bijvoorbeeld op buitenrecreatieterreinen – kunnen wij complete masten leveren en ze werkend opleveren, inclusief internettoegang voor de gebruikers. Ook indoor-netwerken leveren wij volledig werkend op, waarbij wij zorgvuldig controleren of de vooraf vastgestelde afspraken zijn gerealiseerd.

Uw eigen startpagina

Wilt u na het inloggen op het wifi-netwerk specifieke content tonen, zoals een eigen service- of advertentiepagina? Wij denken graag met u mee en kunnen uw gewenste landingspagina in het systeem integreren, als eerste digitale welkom bij uw organisatie.

Beheer

Het beheer van uw wifi-netwerk kunnen wij ook voor u verzorgen. In dat geval regelen we dat uw access point 24/7 worden gemonitord. Onze netwerkoperators kunnen dan als dat nodig is, tijdig maatregelen treffen, volgens vastgestelde draaiboeken. Voor noodgevallen zorgen wij ervoor dat er reserve-onderdelen klaarliggen.
U kunt daarnaast gebruik maken van onze helpdesk-faciliteiten (met een uniek telefoonnummer!) om gebruikers snel online te krijgen en verder te helpen bij vragen of problemen. Alle klantcontacten worden vastgelegd in een incidentensysteem; de managementinformatie uit dit systeem maakt gerichte bijsturing mogelijk.

Voor wie?

Wifi nemen wij vaak mee als integraal onderdeel in een compleet advies over interactieve diensten en zakelijke televisie via de kabel. Ook hebben wij specifieke opdrachten gedaan, waarbij we zowel inpandige als outdoor wifi-oplossingen hebben gerealiseerd. We vertellen u graag meer over de uiteenlopende projecten die wij naar tevredenheid van onze klanten hebben uitgevoerd.

De plus van onze wifi-diensten

Dankzij onze samenwerking met verschillende koplopers op het gebied van draadloze netwerken en internettoegang – 3Bplus is onder andere Specialised Partner van VodafoneZiggo – kunnen wij u de beste wifi-diensten bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De drie belangrijkste voordelen:

  • altijd stabiele wifi, ook in panden die lastiger te bekabelen zijn, met het juiste aantal access points dat u nodig heeft;
  • een professioneel draadloos netwerk op alle werkplekken;
  • desgewenst met een gescheiden wifinetwerk voor gasten, leveranciers en bezoekers.