Internet Only van Ziggo bij 3Bplus

Naast Alles-in-1 van Ziggo en Internet & TV van Ziggo, hebben we ook Internet Only. Pakketten met verschillende snelheden internet, voor elk type internetgebruiker.

Internet Only van Ziggo bij 3Bplus

Als VodafoneZiggo-dealer staat 3Bplus je graag bij met advies en het bestellen van de diensten van de provider. Dat geldt voor internet, maar ook voor tv en telefonie. We helpen je graag, ook als er zich problemen voordoen:

Aangezien er zakelijke contracten ten grondslag liggen aan de extra consumentendiensten, die cliënten in de zorg, bungaloweigenaren of bewoners van een VVE kunnen bestellen, kunnen er problemen ontstaan bij het bestellen van deze consumentendiensten. Zo komen de achterliggende sub-adressen qua naamgeving bijvoorbeeld niet overeen met wat de aanvrager aangeeft. Hierdoor verloopt een aanvraag moeizaam of gaat het zelfs helemaal fout. Een bijkomend probleem is dat er mogelijk dubbele kosten in rekening gebracht, zowel via de eigenaar van de zakelijke aansluiting als via VodafoneZiggo.

3Bplus is wel op de hoogte van deze problematiek. We kunnen de door ons ingevoerde aanvragen controleren en eventuele gemaakte fouten weer rechttrekken.

We vertellen je op deze pagina graag over Internet Only van Ziggo.

Internet Only van Ziggo: Welke internetsnelheid heb ik nodig?

Internet Only van Ziggo: Internet Start

Dit pakket is voor jou ideaal als je niet zo vaak online bent, maar wel regelmatig iets opzoekt, e-mailtjes leest en foto’s deelt met vrienden en familie. Met de 75 Mbit/s download- en 10 Mbit/s uploadsnelheid internet je veilig, draadloos en stabiel. Kortom, met Start heb je een stevige basis te pakken.

Internet Only van Ziggo: Internet Complete

Als je nét even wat meer van je verbinding verwacht, kies je voor Internet Complete – net als de meeste van de klanten van de provider. Want door de 300 Mbit/s download- en 30 Mbit/s uploadsnelheid ben je moeiteloos met het hele gezin tegelijk online. De een kijkt een serie op de tablet, de ander zet op zolder online z’n werkstuk in elkaar, terwijl je zelf in de keuken even je e-mailtjes bijwerkt. Heel soepel en betrouwbaar.

Internet Only van Ziggo: Internet Max

Internet op topsnelheid, dat is Internet Max. Want met 600 Mbit/s download- en 40 Mbit/s uploadsnelheid verstuur je moeiteloos foto's naar vrienden over de hele wereld, download je films en muziek in een handomdraai en kijk je tegelijkertijd via je tv, smartphone, laptop of tablet. Zonder je ooit zorgen te maken over je bandbreedte. Dat is nou Internet Max.

Internet Only van Ziggo: Internet Giga

Dit pakket telt 1000 Mbit/s download- en 50 Mbit/s uploadsnelheid, het krachtigste internetpakket dat we ooit hebben gehad. Met 1 Gbit/s bekijk je films en tv-programma’s in de allerhoogste 4K-kwaliteit, game je supersnel en download je vliegensvlug films en grote bestanden. Allemaal tegelijk, met iedereen in huis. En via verschillende apparaten.

Welke snelheid je ook kiest, de genoemde snelheid is ook daadwerkelijk je maximale snelheid.

computer internet ethernet kabel netwerk

Internet Only van Ziggo: Vergelijk de pakketten

Vergelijk hier alleen Internet Only pakketten en kies welke het beste bij jou past.

Internet StartInternet CompleteInternet MaxInternet Giga
75 Mbits/s downloadsnelheid 300 Mbits/s downloadsnelheid 600 Mbits/s downloadsnelheid 1000 Mbits/s downloadsnelheid 
10 Mbits/s uploadsnelheid30 Mbits/s uploadsnelheid40 Mbits/s uploadsnelheid50 Mbits/s uploadsnelheid
InternetbeveiligingInternetbeveiligingInternetbeveiligingInternetbeveiliging
InstallatiehulpInstallatiehulpInstallatiehulpInstallatiehulp

Internet Only van Ziggo: Wat krijgt je?

Internet Only van Ziggo: Wifi-modem

Je ontvangt een wifi-modem, de Ziggo Connectbox . Dit is een router en modem in één. Hiermee maak je bedraad of draadloos verbinding met internet.

Internet Only van Ziggo: Gratis internetbeveiliging

Bij Internet van Ziggo krijg je gratis Safe Online voor 1 apparaat. Dit is kwalitatieve antivirussoftware van F-Secure waarmee je veilig online shopt, surft en bankiert. Meer pc's, tablets en smartphones beveiligen? Upgrade dan naar Safe Online L (voor 5 apparaten) of Safe Online XL (voor 20 apparaten).

Internet Only van Ziggo: Ziggo Wifispots

Met Ziggo Wifispots internet je gratis, veilig en draadloos op zo'n 2 miljoen locaties in Nederland. Zodra je bij vrienden, familie of andere abonnees met een Ziggo wifi-modem binnenstapt ben je automatisch verbonden met wifi.

Internet Only van Ziggo: Digitale Kabel TV

Bij elk internetabonnement krijg je gratis digitale kabeltelevisie erbij. Digitale Kabel TV van Ziggo is een speciale vorm van digitale televisie. Waar je normaal gesproken een digitale ontvanger (zoals een mediabox) nodig hebt om tv-zenders in digitale kwaliteit te ontvangen, is Digitale Kabel TV van Ziggo ongecodeerd. Dat betekent dat je geen aparte ontvanger nodig hebt. Dit is een leuk bijkomend voordeel omdat we internet via de kabel leveren. En tegelijkertijd net zo goed zonder moeite een tv-signaal meesturen. Dit betekent dat je in een klap ook 50+ tv-zenders (6 in HD) in huis haalt. Op al je tv's in huis. Plus: je luistert naar ruim 50 populaire radiozenders.

Internet Only van Ziggo: Check of je tv geschikt is

Het enige dat je nodig hebt, is een geschikte tv met een ingebouwde, digitale ontvanger. Technische naam: een DVB-C tuner. Dat klinkt ingewikkeld, maar de meeste moderne toestellen hebben er wel een.

Internet Only van Ziggo: Ziggo Sport

Met Ziggo Sport beleef je de mooiste live duels uit het binnen- en buitenland gewoon vanuit je huiskamer. Met onder meer het hoogste Spaanse, Italiaanse en Engelse voetbal, de Formule 1, NBA basketbal, golf, rugby, tennis en atletiek. Je ziet het allemaal gratis bij Ziggo Sport op kanaal 14. En dat 24 uur per dag.

Internet Only van Ziggo: Kijk wat en wanneer je wilt met Ziggo GO

Met Ziggo GO kijk je overal in huis en onderweg, in Nederland én in de EU. Verandert je plan, ben je later thuis dan verwacht? Of gebeurt er iets dat je direct wilt zien? Met Ziggo GO kijk je waar je ook bent, op je mobiel, laptop of tablet. Je kijkt live naar de standaardzenders van Kabel TV. Terugkijken? Dat kan ook, tot wel 7 dagen terug. En de mooiste duels volg je live via Ziggo Sport, zonder extra kosten.

Internet Only van Ziggo: Installatiehulp

Makkelijk geïnstalleerd

Heb je apparatuur van ons ontvangen? Of ga je verhuizen? Dan krijg je van ons de juiste hulp zodat installeren gemakkelijk verloopt. Dat noemen we de Ziggo Installatiehulp.

Met ons doe-het-zelf-installatiepakket

De kortste weg naar genieten van tv, internet en bellen is via ons doe-het-zelf-installatiepakket. Ben je best technisch of toch niet zo? Heb je 1 of 2 linkerhanden? Ons doe-het-zelf-installatiepakket is echt geschikt voor iedereen.

Met duidelijke voorbeelden

Duidelijkheid werkt het best. Zodat je zeker weet dat je het goed doet. Daarom hebben we handige online stappenplannen voor je, met heldere afbeeldingen. Ook op je mobiel.

Samen zorgen dat alles werkt

En komen we er niet uit, dan plannen we een afspraak met de monteur voor je in. Die installeert je mediabox en SmartWifi modem en doet daarna een wifiscan. Zijn er nog plekken zonder wifi-bereik? Dan geeft de monteur advies over de aanschaf en de installatie van SmartWifi pods. Zo zorgen jullie samen dat alles werkt!

Installatie zonder kosten

Heb je een pakket besteld met nieuwe apparatuur? Ga je verhuizen? Of word je klant van de provider? Dan is de installatiehulp van een monteur kosteloos. Maar ook in andere gevallen staat de monteur voor je klaar. Afhankelijk van de soort hulp rekent die dan het bijpassende lage tarief.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: