Een kort overzicht van alle technologie van 3Bplus

De technologie van 3Bplus: dit kunnen we voor je bedrijf betekenen

3Bplus heeft zich ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de nieuwste innovaties op het gebied van telecom én slimme sensortechnologie, zoals in smart homes. In dit artikel zetten we een aantal voorbeelden op een rijtje.

De technologie van 3Bplus op het gebied van telecom

3Bplus richt zich op alles wat met zakelijke televisie, telecom, internet/wifi en triple play te maken heeft, inclusief de benodigde netwerken. Van advies tot en met implementatie.

De technologie van 3Bplus op het gebied van televisie

3Bplus adviseert je graag over het juiste systeem voor jouw organisatie, ook dragen we zorg voor de implementatie en het optimaal inrichten van de benodigde netwerken. Het gaat dan onder meer om individuele triple play-diensten achter een zakelijke aansluiting en content op maat.

De technologie van 3Bplus op het gebied van wifi-netwerken

Tegenwoordig is een goede, stabiele wifi-voorziening cruciaal voor je bedrijsvoering. 3Bplus scant je huidige situatie en adviseert je graag over de mogelijkheden. Ook op het gebied van wifi richten we je netwerk in. Dat geldt zowel voor inpandige als outdoor wifi.

De technologie van 3Bplus op het gebied van telefonie

3Bplus kan ook zakelijke (mobiele telefonie) meenemen in het telecomadvies. We voeren een scan uit van je huidige omgeving en realiseren de verbeterpunten voor je. We stoppen echter niet bij telefonie: we kunnen ons buigen over alle facetten van mobiele connectiviteit, zoals mobiel internet.

De technologie van 3Bplus gecombineerd met VodafoneZiggo

Voor bedrijven die op zoek zijn naar onafhankelijk advies over telecomzaken werkt VodafoneZiggo samen met partners zoals 3Bplus. We zijn getraind en gecertificeerd op een groot gedeelte van het VodafoneZiggo Business-portfolio.

De technologie van 3Bplus op het gebied van IoT en sensoren

3Bplus heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de toepassing van smart-technologie. Of het nu in een huis, kantoor, productiehal, rijdend object of in de buitenlucht is, we zoeken voor elke vraag de juiste oplossing.

De technologie van 3Bplus op het gebied van comfort en veiligheid

Onze smart-technologie laat je de verlichting, temperatuur en tv in je woning bedienen. Ook beschikken we over zelflerende sensoren, die waarschuwen als iets verandert in je routine verandert. Daarmee kan gealarmeerd worden: bij nood wordt een bericht verstuurd naar familie of meldkamer.

De technologie van 3Bplus op het gebied van stroomverbruik

Onze oplossingen kunnen je gehele stroomvoorzieningsnetwerk en alle losse apparaten die erop aangesloten zijn monitoren. Zodoende weet je altijd exact hoeveel stroom elk apparaat verbruikt, wat de kwaliteit van de stroom is, en hoeveel stroom je terug levert aan het stroomnet.

De technologie van 3Bplus op het gebied van traceren en lokaliseren

Na diefstal snel je voertuig terugvinden, de routes van je chauffeur volgen achterhalen waar je apparatuur gebleven is? 3Bplus biedt diverse autonome volgsystemen (ook wel gps-trackers
genoemd) waarmee je mobiele objecten op afstand kunt volgen en uitlezen.

De technologie van 3Bplus op het gebied van beeldherkenning

Onze (3D-)beeldherkenning, die objecten kan herkennen, analyseren, classificeren en volgen, maakt allerlei vormen van parkeermanagement en toegangscontrole mogelijk. Het gaat dan bijvoorbeeld om kentekenherkenning, waarbij slagbomen automatisch voor de juiste voertuigen opengaan.

De technologie van 3Bplus: een kort overzicht van alle technologie van 3Bplus.

Related articles

Popular articles

PrivacybeleidCookie beleid
3Bplus © All rights reserved
WEBSITE PROJECT: