078-2034021 algemeen@3bplus.nl

Ziggo voor consumenten/gebruikers achter een TV op Maat

Met TV op Maat kan een voordelige collectieve overeenkomst worden gesloten voor het verspreiden van het Ziggo TV signaal over een eigen netwerk.

Met de interactieve variant van TV op Maat kunnen individuele eindgebruikers, naar eigen, wens ook aanvullende diensten bestellen zoals extra TV zenderpakketten, internet en telefonie.

Onder de naam ‘Connect’ biedt Ziggo een 3-tal internet pakketten aan met snelheden vanaf 40 Mb/s oplopend tot wel 200 Mb/s!. Standaard biedt Ziggo Wifi hotspots aan, dan heeft u ook buitenshuis op zo’n 2 miljoen plekken in Nederland toegang tot draadloos internet.

Natuurlijk is ook bellen met Ziggo mogelijk. In combinatie met Ziggo Internet, maar ook als ‘losse’ dienst voor als u daar geen behoefte heeft. Bellen met Ziggo kan met uw eigen toestel en het ‘meenemen’ van uw eigen nummer is geen probleem.

Belangrijk! Op de Ziggo website staat vaak de inclusief het TV abonnement. In het geval van TV op Maat worden deze al echter collectief afgedragen en gelden daarom niet, u betaalt alleen de extra kosten voor de aangevraagde diensten.

Heeft u vragen over het bestellen van diensten als internet en telefonie? Of wenst u dat de bewoners persoonlijk worden geholpen met het aanvragen daarvan? Neem dan gerust contact op via algemeen@3bplus.nl of 015-3641874 voor meer informatie.