078-2034021 [email protected]

Zakelijke televisie, ons specialisme

3Bplus is van oudsher gespecialiseerd in ‘zakelijk coax’: alles wat met zakelijke televisie, aanvullende diensten en bijbehorende netwerken te maken heeft. Hier geven we u een beknopt overzicht van ons aanbod. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u wilt weten wat 3Bplus voor u kan betekenen op het gebied van zakelijke televisie.

Advies

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij u een compleet en begrijpelijk advies geven over het inzetten van zakelijke televisie binnen uw onderneming of instelling. Daarbij nemen wij alle technische, commerciële en juridische aspecten mee. Wij leggen u graag uit welke aansluitingen, providers en diensten voor uw situatie het meest geschikt zijn. Ten slotte kunnen we uw afspraken met aanbieders vastleggen of een exploitatiemodel opstellen. Een businesscase, waarin wij alle financiële aspecten voorrekenen, en een gedetailleerd implementatieplan inclusief planning zijn onderdeel van ons advies. U weet altijd precies waar u aan toe bent.

Het geschikte netwerk

In onze advisering kijken wij ook naar het huidige en benodigde netwerk, nu en in de toekomst. Desgewenst kunnen wij een voorstel doen om uw netwerk te verbeteren, bijvoorbeeld om ook aanvullende interactieve diensten te kunnen aanbieden. 3Bplus kan u daarbij volledig ontzorgen: wij ontwerpen het geschikte netwerk en dragen zorg voor de aanleg ervan. Hiervoor werken wij samen met verschillende partners. Graag laten we u voorbeeldprojecten zien waarin wij diverse oplossingen, zoals glasvezel, coax en draadloos, ook in combinatie, hebben gerealiseerd. Inclusief de voordelen voor onze opdrachtgever.

Uw eigen content

Eigen content op uw televisienetwerk? Dat is natuurlijk mogelijk. Wij onderbouwen graag wat voor u de beste oplossing is. Vervolgens regelen wij dat de content van verschillende bronnen wordt omgezet in de formaten die u wenst, alles op uw eigen netwerk.

Beheer

3Bplus kan technisch, preventief en correctief onderhoud voor u verzorgen, maar ook administratieve services op het gebied van facturatie en incasso. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Ook zijn wij een van de weinige partijen in de markt die individuele diensten achter uw zakelijke aansluiting kunnen verzorgen. Zoals televisie, internet en telefonie voor uw bewoners, cliënten of huurders. Zij kunnen dat dan zelf regelen via 3Bplus (u kunt deze natuurlijk ook collectief aanbieden als service). Wij zorgen ervoor dat alles conform de afgesproken procedures en regels verloopt.

Voor wie?

Zakelijke-televisiediensten zijn onder meer geschikt voor ondernemingen en instellingen in de zorg, recreatie en overheid.
Bekijk hier onze factsheets

Veelgebruikte zakelijke-televisiediensten

Als Specialised Partner van VodafoneZiggo kunnen wij u een compleet pakket van de beste coax-diensten bieden. Hier vindt u de top drie van ons zakelijke-televisieaanbod. Vraag ons naar de mogelijkheden.

TV Op Maat (TOM)

TV op Maat is geschikt voor bedrijven en instellingen met een eigen coax-netwerk. U krijgt één hoofdaansluiting met een versterkt signaal van de hoogste kwaliteit. Dit signaal wordt vervolgens ‘verdeeld’ binnen uw eigen netwerk. U heeft geen speciale apparatuur nodig (dus ook geen kosten voor onderhoud of vervanging). Omdat het om meerdere interne tv-aansluitingen gaat en u een eigen netwerk heeft, gelden er lagere tarieven dan voor individuele aansluitingen. U kunt standaard en aanvullende zenderpakketten afnemen, veelal in HD. Voor de extra zenderpakketten is wel een smartcard nodig.

TV Op Maat-interactief (TOM-i)

Gelijk aan TOM, maar bij TV Op Maat-interactief wordt het bestaande coax-netwerk geschikt gemaakt voor interactieve communicatie. Dit biedt extra mogelijkheden voor snel internet, telefonie en interactieve televisie. Net als bij TOM kunnen wij bij TOM-i ook uw eigen content toevoegen.

IP TV

IP TV Op Maat van Ziggo maakt de overstap naar digitale televisie eenvoudig. Via het hoogwaardige Ziggo glasvezelnetwerk ontvangt u met IP TV Op Maat een uitgebreid pakket van circa 70 zenders, dat regelmatig wordt uitgebreid. Deze zenders worden ongecodeerd doorgegeven, in SD of HD. Met een mediaserver wordt de doorgifte geconverteerd naar een regulier digitaal televisiesignaal (DVB-C). Bovendien kunnen wij op de mediaserver gemakkelijk eigen zenders, live content en kanaalvolgorde inregelen. Het complete zenderpakket kan vervolgens zonder smartcard (!) worden bekeken op modernere tv’s (van vijf jaar of jonger). Uw bestaande netwerk (ook coax) kan gewoon worden gebruikt voor deze dienst. IPTV is vanaf circa 75 aansluitingen een financieel aantrekkelijke optie.