VodafoneZiggo mobiel

Uw complete kantoor op broekzakformaat. Waar u ook bent. Bij VodafoneZiggo heeft u altijd genoeg data en snel 4G.

U heeft bij de keuze uit:

  • Sim Only-abonnement zonder telefoon
  • Telefoon met abonnement

Door te kiezen voor een Vodafone Red Pro abonnement en Zakelijk Connect Internet plus Digitale TV van Ziggo krijgt u diverse gratis extra’s.

Bij zakelijk mobiel met VodafoneZiggo profiteert u van de eerste 3 maanden onbeperkt data. Ook kunt u van telefoon wisselen wanneer het je uitkomt. En uiteraard pijlsnel zaken doen via het 4G-netwerk en grenzeloos ondernemen binnen Europa.

VodafoneZiggo Wireless 4G voor IP-VPN

Met IP-VPN beschikt u over een beheerd virtueel bedrijfsnetwerk en hebben u en uw collega’s altijd en overal veilig toegang tot bedrijfsinformatie. Dan is het wel zo geruststellend om een betrouwbare, supersnelle back-up te hebben. Voor het geval uw primaire verbinding een keer wegvalt. Of als u bijvoorbeeld op een nieuwe of tijdelijke locatie aan de slag wilt waar nog geen vast netwerk is aangelegd. Met Vodafone Wireless 4G voor IP-VPN kunt u ook in die situaties bij alle gegevens die u nodig heeft om uw werk te doen.

De voordelen van Wireless 4G voor IP-VPN:

  • Continuïteit: uw bedrijfsvoering wordt niet onderbroken als uw primaire verbinding wegvalt.
  • Hoge netwerkkwaliteit en -snelheid: het 4G-netwerk van Vodafone haalt snelheden tot 225 Mbps en is uiterst betrouwbaar en veilig.
  • Hogere productiviteit en omzet: op tijdelijke of nieuwe locaties kunt u al aan het werk voordat er glasvezel of koper is aangelegd.
  • Flexibel: als u regelmatig wisselt van locatie, neemt u Wireless 4G gewoon mee.

SignaalPlus Business van VodafoneZiggo

Inpandige dekking is een belangrijk thema, zeker aangezien gebouwconstructies en energie-zuinig bouwen de inpandige dekking verminderen.

Met SignaalPlus Business van VodafoneZiggo heeft u inpandige dekking voor communicatie zonder belemmeringen, oftewel: beter verbonden medewerkers. Uw eigen inpandige dekkings- en capaciteitsoplossing zorgt voor goede beschikbaarheid en kwaliteit voor 3G en 4G apparaten. De zekerheid en continuïteit voor uw onderneming heeft u al voor een vast bedrag per locatie per maand. Het betreft een complete oplossing, die kostenefficiënt, veilig en betrouwbaar is. De ontsluiting naar Vodafone netwerk via eigen beveiligde verbinding en werkt onafhankelijk van de mast buiten.

De voordelen van SignaalPlus Business van VodafoneZiggo:

  • Zekerheid: goede bereikbaarheid en kwaliteit op uw inpandige oplossing met een volledig beheerde oplossing. Onafhankelijk van de publieke mast bij u in de buurt.
  • Flexibel: gemakkelijk uit te breiden met andere vaste telefoniediensten van VodafoneZiggo. Allemedewerkers profiteren van de oplossing, geen add-ons per abonnement.
  • Zorgeloos:  een vaste prijs per maand per locatie, waarbij geen grote investeringen nodig zijn. Inclusief hard-/software en support.
  • Gemak: ondersteuning van ‘mobiel-tenzij’ beleid.  Automatische overdracht gesprekken van en naar inpandige oplossing en geen zorgen over beheer en onderhoud.

Heeft u vragen over het bestellen van deze diensten? Neem dan gerust contact op via algemeen@3bplus.nl of 015-3641874 voor meer informatie.