078-2034021 [email protected]

Zakelijke Telefonie

Optimaal bereikbaar

Het aanbod van 3Bplus is niet compleet zonder zakelijke telefonie. Vaak nemen we dit mee in de optimalisatie van het communicatienetwerk en het aanbieden van aanvullende interactieve diensten. Maar ook vragen die alleen gaan over het technisch en financieel optimaliseren van uw zakelijke-telefonieomgeving nemen wij graag in behandeling.

Advies

Ons advies op het gebied van zakelijke telefonie begint meestal met een Quick Scan van uw telefoniekosten. Daarnaast kunnen wij bestaande lijnen en centrales beoordelen. Als wij een compleet beeld hebben, stellen we een helder advies op. Dit is gericht op meer efficiency, zowel technisch als financieel, en natuurlijk op uitstekende bereikbaarheid, vast en mobiel. Hierbij leggen wij u ook graag de voordelen uit van nieuwe technologieën op het gebied van telefonie. Bijvoorbeeld van een telefooncentrale in de cloud (hosted VoIP) en oplossingen op basis van vast en mobiel. Met ons advies kunt u overstappen naar de provider die het beste past bij uw wensen en budget.

Implementatie

Wilt u een telefonienetwerk dat klaar is voor de toekomst? Wij nemen u graag al het werk uit handen. Van tevoren stellen we een gedetailleerd implementatieplan op, waarbij wij ervoor zorgen dat uw organisatie tijdens de overgang bereikbaar blijft. Onderdeel van dit plan is dat wij nieuwe processen en procedures vastleggen en uitleggen, zodat uw medewerkers er direct mee kunnen werken.
3Bplus werkt samen met partners die de aanleg van het netwerk kunnen verzorgen, inclusief de apparatuur. Wij kunnen projectmanagement en coördinatie op ons nemen en regelen desgewenst in één moeite ook uw abonnementen en datakaarten voor mobiele telefoons.

Beheer

Het beheer van uw zakelijke telefonie-omgeving is bij 3Bplus in professionele handen. Daarbij houden wij ook financieel de vinger aan de pols: door monitoring van uw telefoniekosten kunnen wij u tijdig verbetermogelijkheden voorstellen.

Voor wie?

Ons aanbod op het gebied van zakelijke telefonie is vooral gericht op bedrijven en instellingen vanaf 5 medewerkers, ongeacht of zij werken met vaste of mobiele telefonie of beide.
Bekijk hier onze factsheets.

Veelgebruikte telefoniediensten

Heeft u vragen op het gebied van zakelijke telefonie? Wij helpen u graag verder. Als Solution Partner van VodafoneZiggo kunnen wij u in sowieso altijd een scherp aanbod doen voor uw zakelijke telefonie. Vast, bijvoorbeeld met een telefooncentrale in de cloud, en mobiel. Hier vindt u een aantal opties binnen ons aanbod.

Zakelijk vast bellen

Bellen voor een vast bedrag per maand, tegen gemiddeld 30 procent lagere kosten dan bij andere aanbieders, en met collega’s zelfs gratis. De bestaande centrale wordt verbonden met het snelle, stabiele breedbandnetwerk van VodafoneZiggo, met een ‘noodomleiding’ in geval van storing. Kan ook in combinatie met mobiele telefonie en internet.

Hosted VoIP

Met een virtuele telefooncentrale in de cloud bellen voor een vast bedrag per maand. Het voordeel is dat investeringen (aanschaf, installeren, onderhoud, updaten) in een fysieke centrale niet nodig zijn. Bovendien betalen klanten per gebruiker. Dus wel de lusten, niet de lasten van een centrale. Wij zorgen voor de set-up, het inrichten, aanleggen en installeren.

Red Pro-diensten

Red Pro

Slim werken op het krachtige GigaNet Thuis van VodafoneZiggo, op kantoor of onderweg. Met een zakelijk mobiel Red Pro-abonnement werkt u altijd eenvoudig en veilig vanaf elke locatie in Nederland en de EU. Met een databundel die bij u past. Met een zakelijk abonnement kunt u gebruik maken van zakelijke extra’s – de Premiums, die u hieronder vindt. Zo kunt u bijvoorbeeld op een veilige manier bestanden delen met 1 TB-cloudopslag. Alle Red Pro-abonnementen zijn 5G-ready.

Red Pro Team

Slim samenwerken met Red Pro Team. Wilt u twee of meer abonnementen? Met Red Pro Team wordt het nog eenvoudiger gemaakt om snel met elkaar samen te werken. Bij Red Pro Team kunt u verschillende Red Pro Connect-, Select- en Elite-abonnementen combineren en de data met elkaar delen. De gratis Microsoft Teams-licentie bevordert teamwerk en integreert en vereenvoudigt werkervaringen. Zo kunnen u en uw werknemers overal en altijd aan de slag.

Bij de Red Pro- en Red Pro Team-abonnementen ontvangt u verschillende van de volgende Premiums:

 • Data delen met collega’s: Vanaf twee Red Pro-abonnementen (geldt niet voor Red Pro Unlimited) worden alle GB’s in een Red Pro Team-databundel verzameld die u met uw team kunt delen. Heeft u één of meerdere Red Pro Elite-abonnementen, dan krijgt u nog eens 75 GB extra per Elite-abonnement om te delen met de groep. Ook ontvangt u een extra data-simkaart bij een Red Pro Elite-abonnement.
 • 1 TB cloud-opslag met Microsoft Office 365: Eenvoudig samenwerken in de cloud, video- en chatvergaderingen met Teams, webversies van uw Office-programma’s (zoals Outlook, Excel en PowerPoint) en verbonden dankzij zakelijke e-mailhosting.
 • Vervangend Toestel Service op reis in de EU: Ontvang een leentoestel in de hele EU als uw telefoon stuk is. Uw defecte telefoon wordt opgehaald, gerepareerd en teruggebracht. De service is niet van toepassing op Sim Only-abonnementen.
 • Telefoon switch tijdens contract: Wissel van telefoon wanneer uw abonnement nog loopt. Al vanaf vier maanden na de start van uw contract.
 • Zakelijk advies en service: Dankzij het versnelde keuzemenu wordt u gratis en snel geholpen door onze zakelijke experts.
Red Pro Connect looptijd 2 jaar

10 GB en onbeperkt min/sms in de EU
200 min/sms van NL naar EU

Inbegrepen Premiums

 • 1 TB cloud opslag met Microsoft Office 365
 • Vervangend Toestel Service op reis EU
 • Telefoon switch tijdens contract
 • Zakelijk advies en service
 • Data delen met collega’s

€ 27 per maand ex. btw

Red Pro Select looptijd 2 jaar

25 GB en onbeperkt min/sms in de EU
Onbeperkt min/sms van NL naar EU

Inbegrepen Premiums

 • 1 TB cloud opslag met Microsoft Office 365
 • Vervangend Toestel Service op reis EU
 • Telefoon switch tijdens contract
 • Zakelijk advies en service
 • Data delen met collega’s

€ 32 per maand ex. btw

Red Pro Unlimited looptijd 2 jaar

Unlimited GB* en onbeperkt min/sms in de EU
Onbeperkt min/sms van NL naar EU

Inbegrepen Premiums

 • 1 TB cloud opslag met Microsoft Office 365
 • Vervangend Toestel Service op reis EU
 • Telefoon switch tijdens contract
 • Zakelijk advies en service

€ 37 per maand ex. btw

* 50 GB/mnd roamen in de EU bij 2-jarig abonnement.

Red Pro Elite looptijd 2 jaar

75 GB en onbeperkt min/sms in de EU
Onbeperkt min/sms van NL naar EU

€ 35 per maand ex. btw

Speciaal voor de zorg en recreatie

Heeft u een zakelijk coax-netwerk en wilt u achter uw zakelijke contract interactieve diensten individueel kunnen aanbieden, zoals telefonie, televisie en internet door uw gasten, bewoners, cliënten of huurders zelf af te nemen? Dat kan via 3Bplus – uniek in de markt. Wij zorgen ervoor dat alles conform de afgesproken procedures en regels verloopt. U kunt deze diensten natuurlijk ook als service aanbieden.