078-2034021 [email protected]

Vodafone Flex

Bij 3Bplus kijken we graag naar de beste telecomoplossingen voor ondernemingen. We zetten zoveel mogelijk standaardoplossingen in om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar kunnen ook maatwerk bieden als dat beter is voor uw business. Op deze pagina geven we meer informatie over een van de mogelijke oplossingen: Vodafone Flex.

Flexibiliteit is cruciaal voor bedrijven van nu. Helaas kost het bedrijven vaak weken of maanden om hun netwerk klaar te krijgen voor gebruik. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, nieuwe vestiging of groei. Met Vodafone Flex is uw bedrijfsnetwerk binnen 24 uur aangesloten.

Binnen 24 uur het bedrijfsnetwerk aangesloten met Vodafone Flex

Wanneer u gaat verhuizen of een nieuwe vestiging opent, wilt u snel bereikbaar zijn op uw nieuwe locatie , met een veilig en betrouwbaar netwerk. Met Vodafone Flex, gebaseerd op SD-WAN technologie, kunt u binnen 24  uur weer aangesloten zijn, ongeacht welk netwerk. Naast het netwerk van Vodafone of Ziggo, kunt gebruik ook gebruik maken van andere netwerkleveranciers (o.a. Eurofiber, KPN, Tele2 en overige zakelijke glasvezelnetwerk). Zo bent u niet afhankelijk van één netwerkleverancier.

Vodafone Flex: oude wereld versus de nieuwe wereld

Met Vodafone Flex krijgt u een besloten netwerk waarmee u altijd en overal veilig toegang heeft tot bedrijfsinformatie. Hiermee wisselt u zelfs data uit tussen verschillende locaties over hun eigen privé-netwerk. We noemen dit ook wel een IP-VPN verbinding. Daarnaast krijgt u bij Vodafone Flex standaard een inbraakpreventiepakket. Wordt er veel thuisgewerkt? Kies dan aanvullend voor Business Anywhere waarmee uw werknemers thuis veilig en vertrouwd aan de slag kunnen.

De voordelen van Vodafone Flex:

 • Onbezorgde aanschaf: Wij regelen alles voor u.
 • Supersnelle levering: Binnen 24 uur na ontvangst van het modem.
 • Product aanpassen, dat kan: Geef wijzigingen eenvoudig aan ons door. Bijvoorbeeld aantal medewerkers, aansluitingen of nieuwe vestigingen.
 • Service: 24/7 support als u het even niet meer weet.

Onderdelen Vodafone Flex:

 • Router met Firewall
 • Vodafone Flex IP VPN (optioneel)

Vodafone Flex IP VPN biedt transparante end-to-end connectiviteit tussen de locaties. Als een locatie is aangesloten op een internetverbinding wordt gebruik gemaakt van IPsec-tunnels om veilige communicatie over het internet te waarborgen. Daarmee is het verkeer tussen de locaties versleuteld en beveiligd tegen afluisteren of aanpassing.

 • Internet (optioneel)

De internettoegang is standaard geblokkeerd. Per locatie kan worden aangegeven of deze locatie toegang mag hebben tot internet. Indien de gebruikte verbinding toegang geeft tot internet, kan Vodafone Flex deze gebruiken voor toegang tot internet, de “local break-out”. Indien op verschillende locaties verschillende internetproviders gebruikt worden, kan het verkeer zich per locatie anders gedragen.

 • SIP trunk (optioneel)

Vodafone Flex SIP-trunk is een spraakdienst gebaseerd op een SIP-trunk die aangesloten wordt op de bedrijfstelefooncentrale op de locatie. Bij een Vodafone Flex SIP-trunk wordt gebruik gemaakt van Voice over IP (VoIP) waarmee spraak getransporteerd kan worden over een IP-netwerk. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig, daardoor is het hebben van een ISDN en een breedbandverbinding naast elkaar niet meer nodig.

 • Business Anywhere (optioneel)

Vodafone Flex Business Anywhere is een dienst die het mogelijk maakt dat telewerkers, medewerkers onderweg en zakelijke partners toegang krijgen tot uw netwerk. Om van Vodafone Flex Business Anywhere gebruik te kunnen maken moet Vodafone Flex IP VPN worden afgenomen. Op basis van SSL VPN wordt met behulp van een browser of met een SSL VPN client toegang gegeven waarbij u aangeeft welke IP-reeksen toegekend worden. Op basis van deze IP-reeksen wordt aangegeven welke bronnen binnen het netwerk van de klant benaderd mogen worden en of een maximale snelheid ingesteld wordt.

 • Beheerportaal

Waarom kiezen voor 3Bplus?

Wij adviseren u graag wat voor uw bedrijf het best passende pakket is. 3Bplus regelt vervolgens alles voor u: van het aanvragen van de diensten tot het geschikt maken van uw netwerk en de implementatie.

 • Expertise: grondige en actuele kennis van zakelijke televisie, internet, telefonie en IoT; gedreven adviseurs met jarenlange ervaring.
 • Uw vraag staat centraal: altijd een kwalitatieve, toekomstbestendige oplossing die past bij uw situatie en budget.
 • Betrokken van begin tot eind: van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer.
 • Kleine, persoonlijke organisatie: korte lijnen, vast aanspreekpunt.
 • Groot in samenwerking: 3Bplus werkt samen met de beste partijen in de markt (onder meer Specialised Partner van VodafoneZiggo).

Meer weten over Vodafone Flex?