078-2034021 algemeen@3bplus.nl

Vodafone Flex

Bij 3Bplus kijken we graag naar de beste telecomoplossingen voor ondernemingen. We zetten zoveel mogelijk standaardoplossingen in om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar kunnen ook maatwerk bieden als dat beter is voor uw business. Op deze pagina geven we meer informatie over een van de mogelijke oplossingen: Vodafone Flex.

Flexibiliteit is cruciaal voor bedrijven van nu. Helaas kost het bedrijven vaak weken of maanden om hun netwerk klaar te krijgen voor gebruik. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, nieuwe vestiging of groei. Met Vodafone Flex is uw bedrijfsnetwerk binnen 24 uur aangesloten.

Snel weer bereikbaar met Vodafone Flex

Opent u een nieuwe vestiging? Of heeft u meer netwerkcapaciteit nodig? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk regelen. Een nieuwe verbinding aanleggen, duurt echter zo een paar maanden. Vodafone Flex bespaart u die lange wachttijd. Met Vodafone Flex, gebaseerd op SD-WAN-technologie, bent u namelijk binnen 24 uur weer aangesloten. Ook nieuwe locaties voegt u razendsnel toe aan uw netwerk.

Vodafone Flex kan een veilig bedrijfsnetwerk tot stand brengen via élke bestaande internetverbinding. Dit kan een actieve lijn van de vorige huurder zijn of 4G. Omdat elke vorm van connectiviteit voldoet, is er altijd een manier om snel online te gaan. Op welk netwerk dan ook; van Vodafone of Ziggo, maar ook van een andere provider.

Met Vodafone Flex krijgt u een besloten netwerk waamee u altijd en overal veilig toegang heeft tot uw bedrijfsinformatie. Het is zelfs mogelijk data uit te wisselen tussen verschillende locaties over een eigen privé-netwerk. Dit wordt ook wel een IP-VPN-verbinding genoemd. Wordt er veel thuisgewerkt? Dan kunt u aanvullend kiezen voor Business Anywhere, waarmee uw werknemers thuis veilig en vertrouwd aan de slag kunnen. Daarnaast krijgt u bij Vodafone Flex standaard een inbraakpreventiepakket. 

De andere voordelen van Vodafone Flex

  1. Vodafone Flex geeft u inzicht en controle waar u ook bent. Op uw online portal ziet u namelijk precies welke verbindingen er lopen en hoeveel capaciteit ze hebben. De portal stelt u ook in staat om bij te sturen: meer of minder capaciteit, locaties toevoegen of juist afsluiten, u regelt het zelf.
  2. De eenvoud van Vodafone Flex schenkt u ook vrijheid. U kunt een nieuwe vestiging direct activeren, en snel en eenvoudig online gaan.
  3. Vodafone Flex is het SD-WAN-netwerk van Vodafone Business. SD-WAN staat voor software defined wide area network. Het is een veilig privénetwerk voor bedrijven dat gebruik maakt van het publieke internet en dat via elke verbinding online kan.
  4. U kunt Vodafone Flex combineren met bestaande systemen. Een deel legacy is dus geen probleem. Voor deze situaties biedt Vodafone Business SD-WAN als een geïntegreerde functie binnen bestaande netwerkdiensten en portalen.

Waarom kiezen voor 3Bplus?

Wij adviseren u graag wat voor uw bedrijf het best passende pakket is. 3Bplus regelt vervolgens alles voor u: van het aanvragen van de diensten tot het geschikt maken van uw netwerk en de implementatie.

  • Expertise: grondige en actuele kennis van zakelijke televisie, internet, telefonie en IoT; gedreven adviseurs met jarenlange ervaring.
  • Uw vraag staat centraal: altijd een kwalitatieve, toekomstbestendige oplossing die past bij uw situatie en budget.
  • Betrokken van begin tot eind: van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer.
  • Kleine, persoonlijke organisatie: korte lijnen, vast aanspreekpunt.
  • Groot in samenwerking: 3Bplus werkt samen met de beste partijen in de markt (onder meer Specialised Partner van VodafoneZiggo).