078-2034021 [email protected]

Onze oplossingen op het gebied van wonen

Om problemen op het gebied van wonen op te lossen, onderzoekt 3Bplus de kracht van slimme oplossingen. Bij de inzet van slimme oplossingen en slimme apparaten binnen woningen, spreken we over smart homes, ook wel slimme woningen en huizen genoemd.Bewoners kunnen op afstand inloggen op beveiligingssysteem, de temperatuur regelen en de wasmachine aanzetten. Het aantal slimme apparaten in huis neemt de laatste jaren een enorme vlucht. De meestgebruikte IoT-apparaten worden ingezet om ons leven gemakkelijker en plezieriger te maken. Ook beveiligingsapparatuur zoals camera’s en bewegingssensoren worden al veelvuldig gebruikt.

Op deze pagina presenteren we een aantal van onze oplossingen op het gebied van wonen. U kunt voor informatie altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

ABLE: de alles-in-één-oplossing

ABLE is de alles-in-één smart home-oplossing. Met ABLE wordt iedere ruimte een slimme ruimte.

ABLE voor gebruiksgemak

Met ABLE bedient u al uw slimme apparaten, verlichting, klimaatregeling, entertainment en beveiliging in één gebruiksvriendelijke app. Zelfs als u erop uit bent. Daarbij is het ook mogelijk om al uw toepassingen automatisch te laten samenwerken. Dat betekent dat u dagelijkse routines kunt vereenvoudigen met automatische instellingen voor licht, temperatuur, gordijnen, muziek, etc. U kunt echter niet alleen het gebruik van al uw slimme apparaten en diensten beheren, dat geldt ook voor het verbruik ervan. Met andere woorden: u kunt het verbruik van uw apparaten nauwlettend op afstand monitoren, flexibel beheren en zelfs energiezuiniger laten werken.

ABLE voor beveiliging

ABLE helpt u om te zorgen voor een veilig en beveiligd huis. U bent in staat om zelf eenvoudig een beveiligde ruimte, woning of gebouw te beheren. Of u nu aanwezig bent of niet, met ABLE heeft u alles onder controle. Camera’s, een deurbel met beeld, slimme deursloten, bewegingssensoren en veiligheidsapparatuur, zoals een brandalarm en overstromingsdetector, maken uw huis veilig en houden deze beveiligd. Ook kunt u ervoor kiezen om direct notificaties te ontvangen bij inbraak, lekkage, brand en andere noodgevallen. Ten slotte is het mogelijk om contacten, en hulp- en nooddiensten automatisch op de hoogte te brengen van deze noodgevallen.

ABLE voor zorg

ABLE biedt een gebruiksvriendelijk en discrete manier om mensen met speciale zorgbehoeften op afstand te ondersteunen en hun levensstandaard te verhogen. Zorgondersteuning op afstand en slimme monitoringsdiensten fungeren als vangnet bij het zelfstandig en veilig thuis wonen. Dagelijkse zorgondersteuning wordt eenvoudiger gemaakt met monitoring, (val)alarmering, dwaal-alerts, beeldbellen en automatische instellingen voor dagelijkse routines. In geval van nood kan er via de zorgcentrale automatisch contact gemaakt worden met familie, mantelzorg of professionele dienstverleners. Dit zorgt voor meer controle en gemoedsrust.

Smart home-as-a-service

Alle de diensten en producten van ABLE zijn (incl. ondersteuning) af te sluiten voor één maandelijks bedrag. ABLE biedt u gebruikersinterfaces voor alle gangbare devices. Inclusief het gemak van spraakbesturing en ondersteuning van uw favoriete slimme merken.

LaCoTA: comfortabel langer thuis wonen

ABLE en de Langer Comfortabel Thuis Alliantie (LaCoTA) slaan de handen ineen om burenhulp en mantelzorg toegankelijker te maken. We stellen u met deze oplossingen in staat sociaal verbonden te blijven en eenzaamheid tegen te gaan. Virtuele mantelzorg binnen buurten en families is een stuk eenvoudiger op te zetten met behulp van onze smarthome en e-health-diensten, de comforttABLEt en andere slimme apparaten ten behoeven van een veilig en verzorgend huis.

ComforttABLEt

De comforttABLEt is sterk genoeg om mee te kunnen internetten en beeldbellen. Ook kunt u foto’s en films bekijken, social media afstruinen en eenvoudige spelletjes spelen. Wat de comforttABLEt bijzonder maakt, is echter dat u er eenvoudig al onze thuistechnologie en e-health-oplossingen mee aan kunt sturen. Op die manier maakt u van uw huis direct een smart home.

De comforttABLEt is zeer handzaam. De schermranden zijn precies breed genoeg, zodat uw duimen het scherm niet aanraken als u de tABLEt vasthoudt. De batterij gaat lang mee en het geluid uit is levensecht dankzij Dolby 3D. Met andere woorden: de tABLEt is perfect voor dagelijks gebruik.

Slimme toegang tot uw woning

Flexibele, sleutelvrije toegang tot uw woning! Met slimme toegang met e-locks bepaalt u zelf wie en wanneer toegang krijgt tot uw woning. U geeft familieleden en (mantel)zorgverleners namelijk een virtuele sleutel. Bij activiteit ontvangt u vervolgens automatisch notificaties en rapportages.

De e-locks werken middels een smartphone. Maar als de telefoon leeg is, kunt u binnenkomen met behulp van een pincode. U voert deze code in door aan de buitenknop te draaien. Het e-lock is eenvoudig zelf te installeren en is toepasbaar op deuren met bijvoorbeeld een driepuntssluiting of anti-trekbeslag. De elektronica zit veilig aan de binnenzijde van de deur verwerkt.