078-2034021 algemeen@3bplus.nl

Slimme IoT-oplossingen

3Bplus heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de toepassing van smart-technologie. Het Internet of Things maakt het mogelijk om met behulp van sensoren en domotica de techniek voor u te laten werken. Wij laten u graag de mogelijkheden en de voordelen zien.

Advies

Naast zakelijk coax zijn slimme oplossingen een van de speerpunten in ons aanbod. Wij adviseren u bijvoorbeeld over het gebruik van sensoren en het verwerken van data die deze sensoren verzamelen. Voor slimme steden, woningen, milieu, werk- en leefomgeving en e-health bewijzen IoT-oplossingen hun waarde. Wij bespreken met u de mogelijkheden op basis van uw wensen en ontwikkelen de IoT-oplossing die uw vraagstuk smart beantwoordt.

Toepassing

Wilt u IoT-technologie toepassen? Wij kunnen u diverse kwalitatief hoogstaande sensoren aanbieden waarmee bijvoorbeeld bodem-, water- en luchtkwaliteit, grondwaterstand en parkeerbewegingen worden gemeten. De verzamelde data wordt vervolgens automatisch verwerkt. Op basis van de rapportages kunt u zaken gericht verbeteren of voorzorgsmaatregelen treffen. Ook voor woningen hebben we complete sensoroplossingen, gericht op comfort, energie-efficiency, veiligheid en zorg; integratie met een slimme meter is mogelijk, evenals met elektronische sloten. Naast advies coördineert en bewaakt 3Bplus de implementatie, zodat u kunt vertrouwen op een oplossing die voor u werkt.

Beheer

Voor het beheer maken wij pragmatische afspraken, vanzelfsprekend op basis van uw wensen en eisen. Voor de uitvoering ervan beschikken wij over een netwerk van professionele beheerpartners. U heeft nergens omkijken naar en ontvangt op de door u gewenste momenten de benodigde data en overzichten

Voor wie?

Slimme oplossingen kunnen in veel gevallen waarde toevoegen. Wij zien vooral voordeel in toepassing in onder andere stadsontwikkeling, de zorg, vastgoedbeheer, binnen- en buitenmilieumetingen en -management, wegenbeheer, recreatie, hospitality en veiligheid.

 De top drie van IoT-oplossingen die wij vaak adviseren en implementeren:

• gatekeepers voor kentekenregistratie
• track & trace voor vrachtwagens
• grondwaterpeilsensoren

Lees ook onze whitepapers

3Bplus denkt proactief mee in de toepassing van IoT-oplossingen. Onze visie delen wij in actuele blogs en whitepapers; deze vindt u op onze website. Voor wie meer wil weten: neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.