3Bplus – Technische oplossingen voor recreatie

Recreatie

Gasten stellen steeds hogere eisen gesteld aan hun verblijf: ze willen internet zodat ze kunen mailen, foto’s en video’s kunnen uploaden en films kunnen streamen. Snel en stabiel internet is een must voor iedere recreatie-ondernemer. Een ondernemer zelf kan ook veel profijt hebben van goed internet. Zo zijn er geen informatiemappen meer nodig, en kunnen registratie en onderhoud sneller en beter uitgevoerd worden. Ook voor toekomstbestendige oplossingen waarbij duurzaamheid en energiebesparing een rol spelen, hebben een goede internet verbinding als basis nodig.

Hospitality

Als ondernemer is het noodzakelijk in te springen op de wensen van uw gasten. Bijvoorbeeld met behulp van een interactieve hospitality tv-oplossing. Wij bij 3Bplus bieden een oplossing waarbij lineaire tv mee geleverd kan worden en waar (eigen) andere content aan toe gevoegd kan worden. Zo kunt u uw tv-schermen veranderen in een interactieve beleving. Wij zorgen voor configuratie van de server, het operationele beheer van de hardware, configuratie van het besturingssysteem en meer, zo wordt periodiek een monitoringrappport aangeleverd.

Vakantieparken

U wilt u een goed tv-pakket aanbieden. Maar moet u kiezen voor analoog, digitaal, HDTV, IPTV, smartcards, CI+, TV Op Tablet of nog iets heel anders? Een van de vele vragen die ook gesteld zouden kunnen worden wat betreft internet en andere diensten. Wij bij 3BPlus kunnen onduidelijkheden wegnemen, en u ondersteunen bij het maken van keuzes en de daaropvolgende implementatie daarvan. Zoals bij een keuze tussen verschillende tv-aanbieders en technische mogelijkheden. Daarnaast kunnen we u adviseren wat betreft alternatieven en zaken als aansprakelijkheid, en afspraken met aanbieders vastleggen.

Technische oplossingen voor recreatie