3BX richt zich op de ontwikkeling van functionele vernieuwingen voor zowel de zorg als voor consumenten en bedrijven. De organisatie werkt met verschillende bedrijven om de toepassingen te produceren en in de markt te zetten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan sleutelmanagement voor recreatiewoningen en zorginstellingen, en aan sensoroplossingen voor woningen, die ook toegepast kunnen worden in buitengebieden bij dijken, riolen en watermanagement.

Regio-Glasvezel richt zich op het aanleggen van glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen en in bedrijfsverzamelgebouwen. Door de toenemende vraag naar diensten en de groei in breedbandige toepassingen, wordt de overstap naar glasvezel steeds meer opportuun. Regio-Glasvezel heeft modellen ontwikkeld die het interessant voor u maken onderzoek te doen naar technische mogelijkheden en financiële haalbaarheden.

Layer23 richt zich als ethernetprovider op het bij elkaar brengen van diensten en onderliggende infrastructuur. Over de infrastructuren (glasvezel, POF of UTP), oftewel de zogenaamde laag 1, legt Layer23 een ethernetlaag, de zogenaamde laag 2. Deze ethernetlaag maakt het mogelijk dat dienstenaanbieders, de zogenaamde laag 3, hun diensten bij de eindgebruikers kunnen afleveren.

Connections4all is een nieuwe speler op de Belgische markt die zich positioneert als intermediair tussen klanten en aanbieders van telecom en TV diensten. Connections4all komt met het merk Signala in de Belgische markt. Signala onderzoekt met de klant zijn of haar wensen ten aanzien van televisie en internetdiensten en komt op basis van deze wensen met een aanbod wat voldoet aan de initiële vraag van de klant. Signala koopt diensten in bij providers en distribueert deze over de netwerken van de klant. Signala bespreekt met de klant zijn/haar eisen en wensen t.a.v. TV en internet. Signala kan diensten distribueren over coax, UTP, POF en glasvezel.

Heeft u ook behoefte aan een betrouwbare, simpel te bedienen, goed betaalbare telefonie oplossing? Dan heeft 3BVoice voor u een perfect passend aanbod. Via het internet bellen en alles op maat naar uw behoeften. Geen ingewikkelde centrales meer, alles in de Cloud. Geen ingewikkelde apparatuur meer onderhouden en met een eenvoudige interface uw telefonie regelen zonder af te doen aan de gewenste functionaliteit. Dat is 3BVoice. 3BVoice is een virtuele provider.

De inpandige, (en) toekomstbestendige data infrastructuur. Al ruim 40 jaar wordt POF toegepast in de auto industrie. Sinds 2015 zijn de vele voordelen van POF nu ook inzetbaar in communicatienetwerken. POF als technologie kent daarnaast diverse andere toepassingen. POF als netwerktechnologie is een innovatief en toekomstgericht alternatief voor IP-netwerken, zoals UTP, glasvezel of Powerline.

Delft eHealth Academie (DEHA) richt zich om de implementatie van e-health binnen de samenleving en zorgaanbieders. E-health biedt inwoners meer mogelijkheden om zicht en invloed te houden op het eigen welzijn, de gezondheid en de geleverde zorg, en het geeft zorgaanbieders de mogelijkheid om meer te kunnen doen met minder. DEHA streeft naar duurzame oplossingen, die na het project zelfstandig kunnen blijven voortbestaan. Dit betekent dat de DEHA door kleine, welgekozen interventies mensen en organisaties zelf aan het werk zet. In de academie delen medewerkers van instellingen hun ervaringen en kennis met medewerkers van andere instellingen.
Het proces naar implementatie van e-health voert DEHA in vier stappen uit. Ten eerste wordt er bewustwording gecreëerd door de mogelijkheden van e-health breed te communiceren. DEHA creëert daarnaast motivatie door de meerwaarde van e-health te onderstrepen voor bewoners en zorgaanbieders. Succesvolle implementatie levert namelijk gemak en betere gezondheid voor bewoners, en verbetering van de kwaliteit van de zorgverlening van aanbieders. Ook maakt men kennis (via apps) beschikbaar waarmee vragen naar oplossingen beantwoord worden. En ten slotte geeft DEHA bewoners en instellingen de vaardigheden mee om e-health succesvol te kunnen gebruiken.