Voor wie werken we?

Sinds de start van 3Bplus in 2007 werken wij voor een groot aantal opdrachtgevers verspreid door het land. Wij laten u graag zien in welke sectoren wij vooral actief zijn. Staat uw branche er niet bij: geen probleem. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wil.

Onze projecten in beeld

Wilt u meer weten over projecten waarmee 3Bplus ervaring heeft in verschillende branches? Lees dan onze factsheets. Omdat wij de privacy van onze opdrachtgevers gezien de aard van hun activiteiten willen waarborgen, noemen wij bewust nooit namen. Referenties voor uw branche of project geven wij u graag persoonlijk.

Gemeenten en overheid

Diverse organisaties binnen de lokale en landelijke overheid adviseren wij over televisienetwerken en -diensten (zowel Televisie Op Maat als IPTV); wij zorgen in samenwerking met onze partners voor aanpassingen in het netwerk en voor het inregelen van eigen contentkanalen in het systeem. Bij de implementatie nemen wij desgewenst het volledige projectmanagement of gedeeltelijke coördinatie voor onze rekening.
Verder ondersteunen wij gemeenten met de overstap naar glasvezel in de buitengebieden. Ook helpen wij overheidsinstanties steeds vaker met het effectief inzetten van smart oplossingen (IoT).

 

Zorg

De scheiding in wonen en zorg is vaak een uitdaging voor zorginstellingen als het gaat om het bekostigen en aanbieden van vaste en mobiele telefonie, televisie en internet/wifi. Ook zijn we gespecialiseerd in beeldtelefonie, (zorg)domotica, sensortechnieken en elektronische sloten. 3Bplus heeft diverse zorginstellingen hierover geadviseerd en heeft uiteenlopende projecten gerealiseerd. Daarbij vormen wij vaak de technische schakel tussen de opdrachtgevende zorginstelling en leveranciers van zorgcommunicatie en alarmeringsoplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de zorg houden wij rekening met alle belangen: van de zorginstelling, maar ook van cliënten, bezoekers en vrijwilligers.

3Bplus is een van de partners in DEHA, de Delftse eHealth academy. Met onze kennis en ervaring dragen wij bij aan het toepassen van e-health-oplossingen en het implementeren ervan in de eerstelijnszorg.

Recreatie

Gasten stellen steeds hogere eisen aan hun vakantieverblijf, en daar hoort internet bij. Snel en stabiel internet maakt bovendien allerlei digitale diensten mogelijk voor gasten: voor extra services en een complete beleving. 3Bplus heeft ervaring in het verzorgen van lineaire televisie met de mogelijkheid van eigen content. Voor een groot aantal vakantieparken hebben wij passende televisiepakketten mogelijk gemaakt. Van de tekentafel tot en met de implementatie, van het geschikt maken van het netwerk tot en met het beheer. Wij kunnen u dankzij jarenlange ervaring adviseren over welke keuze voor uw situatie het beste is: digitaal (SD en HD), IPTV, smartcards, CI+-modules (CAM), tv op tablet of een andere oplossing. Daarbij kijken wij ook naar de combinatie met internet, ongeacht het bestaande netwerk (coax, glasvezel of UTP).

Vastgoed: verzamelpanden en bedrijventerreinen

Ook voor bedrijfsverzamelgebouwen en bedrijventerreinen doen wij regelmatig opdrachten. Wij adviseren hoe ondernemingen in verzamelpanden en op bedrijventerreinen optimaal kunnen profiteren van schaalgrootte en kostenvoordeel. 3Bplus biedt voor deze klantgroep internetaansluitingen met hoge up- en downstream bandbreedte, geschikt voor clouddiensten. Hiervoor maken wij het bestaande netwerk geschikt of leggen een nieuw netwerk aan. Daarnaast bieden we telefonie met dezelfde functionaliteiten als een professionele telefooncentrale, die per toestel kan worden afgenomen. Ook volledig beheerde netwerken en facturering op maat, bijvoorbeeld per huurder, maken wij mogelijk. Onze klantenlijst telt inmiddels circa 50 verzamelpanden en bedrijventerreinen.

Grootzakelijk algemeen

Ook voor andere grotere ondernemingen en instellingen zijn wij de ervaren partner die advies en ondersteuning bij implementatie biedt op de volgende gebieden:
– telecom-, internet- en netwerkvoorzieningen;
– QuickScan voor tv-, telefonie- en internet op basis van verbruik en kosten, huidige netwerkoplossingen en advies voor provider;
– keuze voor netwerk(en) en exploitatie: glasvezel, coax en draadloos, eventueel gecombineerd, op basis van de relatie tussen infrastructuur en diensten;
– toepassen van IoT binnen bestaande processen.

nl_NLNederlands