078-2034021 [email protected]

Wat bieden we?

Onze activiteiten spitsen zich toe op alles wat met zakelijke televisie, telecom, internet/wifi en triple play te maken heeft, inclusief de benodigde netwerken. Van advies tot en met implementatie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in smart oplossingen. Hier leest u meer over ons aanbod.

Ons aanbod op hoofdlijnen

Zakelijke televisie op maat

Wat uw vraag ook is over zakelijke televisie: 3Bplus adviseert en draagt zorg voor de implementatie van het juiste systeem voor uw organisatie. Van individuele triple play-diensten achter een zakelijke aansluiting tot tv-distributie over uw eigen netwerk en content op maat. Inclusief het optimaal inrichten van de daarvoor benodigde netwerken.

Wifi-netwerken, binnen en buiten

Met de explosieve groei van het gebruik van mobiele devices is een goede, stabiele wifi-voorziening voor veel bedrijven cruciaal. 3Bplus adviseert, scant uw huidige situatie en richt uw netwerk in, voor inpandige en outdoor wifi. Zodat u altijd en overal kunt werken. 

 

Zakelijke telefonie

Zakelijke communicatieprojecten omvatten vaak ook telefonie. 3Bplus kan dit belangrijke aspect van uw bedrijfsvoering meenemen in het complete advies. Ook kunnen wij een scan uitvoeren van uw huidige telefonie-omgeving en de daaruit voortvloeiende verbeterpunten voor u realiseren. Voor betere bereikbaarheid en lagere kosten.

Smart-oplossingen

Laat de techniek voor u werken, met onze slimme toepassingen die gebruik maken van verschillende sensoren. Deze sensoren meten bepaalde waarden of aantallen en schakelen met softwaresystemen, waarna automatisch meldingen of acties in gang worden gezet. 3Bplus is voorloper in het toepassen van dit soort innovatieve oplossingen.

Voor kleine en grote ondernemingen

ZZP

Bij 3Bplus, Specialised Partner van VodafoneZiggo, bent u verzekerd van het beste, complete alles in een-pakket voor een scherpe prijs. Wij regelen het graag voor u.

Lees meer…

MKB

Kleine en middelgrote ondernemingen adviseren wij graag welk basispakket en welke aanvullende diensten het meest geschikt zijn voor hun activiteiten en groeiambities.

Lees meer…

Grootzakelijk

Voor grote ondernemingen en instellingen bieden wij passende oplossingen voor hun communicatie-uitdagingen: gestandaardiseerd waar mogelijk, op maat waar nodig.

Lees meer…

Waarom kiezen voor 3Bplus?

  • Expertise: grondige en actuele kennis van de markt, gedreven adviseurs met jarenlange ervaring.
  • Klantvraag staat centraal: altijd een kwalitatieve, toekomstbestendige oplossing die past bij uw situatie en budget.
  • Betrokken van begin tot eind: van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer.
  • Kleine, persoonlijke organisatie: korte lijnen, vast aanspreekpunt.
  • Groot in samenwerking: 3Bplus werkt samen met de beste partijen in de markt (onder meer Specialised Partner van VodafoneZiggo).

Lees meer over onze werkwijze…

Voorbeelden uit de praktijk

Upgrade bestaand coax-netwerk

De klantvraag: onze opdrachtgever wilde zijn bestaande coax-netwerk ook gaan gebruiken voor interactieve diensten, zoals internet, telefonie en interactieve tv. Hoe pakken we dit aan en wat zijn de mogelijkheden?

Lees meer…

Modernisering communicatienetwerk
zorginstelling

De klantvraag: onze opdrachtgever wilde voor een zorginstelling in het buitengebied een zorgalarmerings- en zorgcommunicatie-oplossing waarbij mobiele dekking cruciaal was. De klantwens: vervanging van de gehele binnen-installatie, betere verbinding met de buitenwereld en zoveel mogelijk gebruik maken van de cloud. De uitdaging: de enige aansluiting in de bestaande situatie was een compleet bezette koperkabel van KPN.

Lees meer…

Een glasvezelnetwerk dat meegroeit

De klantvraag: Onze opdrachtgever realiseert een compleet nieuw recreatiepark in het hoogste marktsegment. Het park wordt in fases opgebouwd en uitgebreid. De opdrachtgever wil gasten tv en internet van perfecte kwaliteit aanbieden. Deze diensten moeten in gelijke pas meegroeien met de uitbreiding van het resort.

Lees meer…

Neem contact op

Wilt u weten wat 3Bplus voor uw organisatie kan betekenen? Of heeft u een vraag over een gewenste verbetering of een concreet project? Wij denken met u mee om te komen tot de beste oplossing, waarvan wij uw voordeel concreet kunnen doorrekenen in een business case. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.