078-2034021 [email protected]

Extra verdieping voor onze lezers

We houden sinds 2014 een blog bij. Daarin praten we je bij over onderwerpen als het Internet of Things (IoT) en Artificial Intelligence (AI). We koppelen deze technologieën bij voorkeur aan maatschappelijke onderwerpen als duurzaamheid en de gezondheidszorg. We schrijven eigen content, waarin we deze ‘lastige’ onderwerpen voor iedereen begrijpelijk proberen te maken. Ook gaan we in onze blog in op het laatste nieuws. We schrijven elke week met heel veel plezier meerdere artikelen! Helaas is het echter nooit mogelijk om al het (technologie-)nieuws te verslaan. Speciaal voor al het nieuws dat we toch graag met jullie delen, hebben we deze leeslijst samengesteld.

Onze leeslijst

Onze leeslijst is bedoeld voor iedereen die nóg meer wil weten over de onderwerpen in onze blog. Ben je op zoek naar meer (achtergrond)informatie over een onderwerp? Wil je je nog verder in de materie verdiepen? We hopen dat onderstaande lijst in dat geval uitkomst biedt. We verzamelen interessante video’s, artikelen en whitepapers, die je hieronder allemaal gratis kunt bekijken. Gewoon, omdat we het leuk vinden om kennis te delen!

We hebben de content opgedeeld in verschillende categorieën. Op die manier kun je het onderwerp dat jou interesseert gemakkelijk terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan e-health, telecom en wonen.

Wil je ons tippen over een artikel dat de rest van Nederland ook móét lezen? Neem dan vooral even contact met ons op.

Leeslijst als aanvulling op onze blog

[cm_list_manager]