078-2034021 algemeen@3bplus.nl

Professioneel internet en meer voor MKB

Ook voor kleine en middelgrote ondernemingen (tot circa 250 medewerkers) bekijken wij altijd wat de beste opties zijn. We zetten zoveel mogelijk standaardoplossingen in om de kosten zo laag mogelijk te houden en kunnen maatwerk bieden als dat beter is voor uw business.

Ziggo Zakelijk Internet Pro

Vanaf circa 50 werkplekken is Internet Pro van Ziggo – in 2019 voor de negende keer op rij uitgeroepen tot beste internetprovider door Tweakers – dé complete, betrouwbare en kostenefficiënte optie voor uw internet. U kunt kiezen uit snelheden van 60/10 Mbit/s tot 500/50 Mbit/s; het professionele zakelijke modem zorgt voor 24/7 snel internet. U kunt daarbij kiezen voor een VoIP-telefooncentrale en andere aanvullende communicatiediensten waarmee u uw commerciële activiteiten maximaal ondersteunt.

  • 5 vaste IP-adressen: handig als u een eigen webserver, bewakingscamera’s etc. heeft, en u vergroot uw online veiligheid.
  • 99,8% beschikbaarheidsgarantie: bij storing bent u gegarandeerd binnen 16 uur weer in bedrijf.
  • Exclusieve aanvullende diensten, zoals Office 365, een schaalbare telefooncentrale in de cloud (VoIP-centrale) voor een vast bedrag per werkplek of professionele wifi met een gescheiden gastennetwerk.

Wij adviseren u graag wat voor uw bedrijf het best passende pakket is. 3Bplus regelt vervolgens alles voor u: van het aanvragen van de diensten tot het geschikt maken van uw netwerk en de implementatie.

Waarom kiezen voor 3Bplus?

  • Expertise: grondige en actuele kennis van zakelijke televisie, internet, telefonie en IoT; gedreven adviseurs met jarenlange ervaring.
  • Uw vraag staat centraal: altijd een kwalitatieve, toekomstbestendige oplossing die past bij uw situatie en budget.
  • Betrokken van begin tot eind: van advies en ontwerp tot en met implementatie en beheer.
  • Kleine, persoonlijke organisatie: korte lijnen, vast aanspreekpunt.
  • Groot in samenwerking: 3Bplus werkt samen met de beste partijen in de markt (onder meer Specialised Partner van VodafoneZiggo).