Oplossingen

/Oplossingen
Oplossingen 2018-06-20T14:05:14+00:00

Wij bij 3BPlus bieden u aan de hand van uw behoeften en wensen op het gebied van telecommunicatie een aantal (maatwerk)oplossingen, waarmee u geheel ontzorgt wordt. Wij kunnen u bijstaan tijdens het gehele traject, van vraagbundeling tot bouw en beheer.

  • Ten eerste kunnen we u helpen uw behoeften en wensen exact te definiëren. Vervolgens kunnen we u adviseren over mogelijke ‘nieuwe’ oplossingen en helpen bestaande problemen weg te nemen. Mocht u al een aanbieding ontvangen hebben dan kunnen we uiteraard ook een second opinion verschaffen.
  • Ten tweede kunnen we u bijstaan tijdens de inkoop van de gewenste communicatiediensten en u ondersteunen bij de bouw van oplossingen. Zo kunnen we de implementatie hiervan begeleiden, aansturen of zelfs volledig uit handen nemen. Ook bieden we tijdelijke ondersteuning op interim basis om uw organisatie op orde te brengen.
  • Ten derde kunnen we fungeren als penvoerder of projectmanager, zodat de realisatie van uw project probleemloos verloopt, en het servicemanagement uitvoeren. Zo bieden we aan het volledige beheer van uw communicatiediensten te regelen op basis van de serviceafspraken tussen u en de aanbieder, zogenaamde SLA’s, en kunnen we u van dienst zijn op het gebied van onderhoud en administratie.

Tezamen genomen, ziet een mogelijke (maatwerk)oplossing waarmee we u volledig kunnen ontzorgen er als volgt uit:

Om aan uw wensen en behoeften op het gebied van telecommunicatie te voldoen, voegen wij een aantal standaardoplossingen van een of meer leveranciers samen, of laten we een maatwerkoplossing speciaal voor u vervaardigen. Vervolgens beheren wij de door u verkozen oplossing op de door u gewenste manier, al dan niet in combinatie met allerhande extra’s, die grote leveranciers niet bieden, zoals speciale facturatie of serviceoplossingen.

Of het nu vraagbundeling van uw wensen en behoeften op het gebied van telecommunicatie betreft, of bouw of beheer van de bijbehorende maatwerkoplossing, wij bij 3BPlus ontzorgen u tijdens het gehele traject.